Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
9
0
0
0
0

  • D. Klaassen  4"
  • K. Taylor  16"
  • M. Kudus  48"
  • M. Kudus  59"
  • B. Brobbey  70"
Ajax 1

Ajax - sc Heerenveen
10/09/2022 - 18:45 uur
Johan Cruijff ArenA

SC Heerenveen

Dit is het liveblog van Ajax – sc Heerenveen, een wedstrijd uit de zesde speelronde van de Eredivisie.

Liveblog


Schreuder: 'De blessure van Bassey valt mee'

Schreuder900 2

Na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen verscheen Alfred Schreuder voor de camera van ESPN. "Het spelplezier en de energie die de jongens uitstralen maakt mij heel gelukkig", zei de trainer met veel tevredenheid.

"We speelden erg goed. We wisten dat we de bal snel rond moesten laten gaan en dat hebben de jongens prima gedaan", vervolgde Schreuder, die vond dat zijn ploeg na de 2-0 slordiger werd. "In de rust heb ik aangegeven dat we via de zijkanten moesten aanvallen, toen ging het beter lopen."

Ajax speelt dinsdag in de Champions League op Anfield tegen Liverpool. De oefenmeester kon een aantal spelers rust gunnen in de tweede helft. "We eindigen de wedstrijd met tien man, dat is dan wel jammer", doelde Schreuder op de blessure van Bassey. Gelukkig is het geen ernstige blessure. "Het valt wel mee, Bassey kreeg gewoon een schop op zijn kuit."


Brobbey gedreven: 'Je moet gewoon gas geven'

Brobbey900

Brian Brobbey begon zaterdag evenals in het duel met Rangers FC op de bank. Na afloop van de wedstrijd was hij toch erg tevreden. "Ik heb een doelpuntje gemaakt en we hebben gewonnen. Als spits wil je altijd scoren, dus dat is zeker lekker", zei de Ajacied voor de camera van ESPN.

"Je begint op de bank en als je er dan in komt moet je gas geven en dat deed ik vandaag. Ik ben blij voor Kudus dat hij weer twee keer heeft gescoord. De trainer heeft aangegeven dat we een brede selectie hebben en dat we gaan rouleren. Je wilt natuurlijk graag spelen, maar als de trainer andere ideeën heeft moet je dat respecteren", aldus Brobbey.


Bedankt voor de steun supporters! ❤️

Team900

Eerste minuten in het Ajax-shirt! ❌❌❌

Grillitsch900 (1)

Gefeliciteerd met je debuut, Florian!


Taylor: 'Elke wedstrijd kost energie, maar ik kan wel door'

Taylorjuichen900

Kenneth Taylor verscheen na afloop van het duel met sc Heerenveen voor de camera van ESPN. De Ajacied liet weten blij te zijn met de overwinning. "We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld. Als je snel scoort dat wordt het een makkelijkere wedstrijd", vertelde Taylor, die ook kort inging op zijn treffer. Hij schoot een ingestudeerde vrije trap tegen de touwen. "Normaal gaat Steven daar staan, maar nu stond ik daar. De bal werd wel aangeraakt, Noppert had hem anders gepakt denk ik."

Taylor heeft tot nu toe al veel minuten gemaakt dit seizoen, desondanks oogt hij iedere wedstrijd topfit. "Elke wedstrijd kost energie, maar ik kan wel door", zei hij met een glimlach. "Ik speel het liefst elke wedstrijd, maar ik denk dat iedere speler dat heeft. Ik wil elke wedstrijd de trainer laten zien dat ik in de basis hoor. Ik ben tevreden tot dusver, maar het kan altijd beter hè", besloot Taylor.


De King of the Match van vandaag

Kudusgoal900

De King of the Match van vandaag: Mohammed Kudus. Hij kreeg veertig procent van de stemmen. 


[ ]

FT // 18 uit 6 ✅

Ajax wint met 5-0 van Heerenveen is na zes duels nog altijd foutloos in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder kent een heerlijke generale richting dinsdag als we bezoek gaan bij Liverpool voor de UEFA Champions League.


[ ]

Blessure Bassey, Ajax met tien man verder

Bassey900 (1)

Nee toch, dit ziet er niet goed uit. Calvin Bassey probeert zichzelf op te vangen bij een verdedigende actie op Sarr en lijkt zichzelf naar te blesseren.

Bassey kan niet verder en daarom moet Ajax de wedstrijd uitspelen met tien man. Alfred Schreuder is namelijk al uitgewisseld.


[ ]

De 5-0 in 📸


[ ]

🔁 Luid applaus voor Kudus

Alfred Schreuder is uitgewisseld. Hij brengt als laatste wissel Lucas Ocampos. De Argentijn vervangt Mohammed Kudus, die een heerlijke tweede helft speelde en onder luid applaus naar de kant gaat.


[ ]

Ook een goal voor Brobbey!

Goal Gif Brobbey Thuis

Invaller Brian Brobbey weet ook het net te vinden. De spits schiet de bal op aangeven van Dusan Tadic achter Heerenveen-sluitpost Noppert. Het is alweer de derde assist van de Servische aanvoerder in dit duel.


[ ]

🔁 Berghuis voor Taylor

Wissel nummer vier. Steven Berghuis krijgt nog een klein halfuur speeltijd. Kenneth Taylor, maker van de 2-0, gaat naar de kant.


[ ]

Kennismaken met #ForTheFuture

In de rust van het duel tussen Ajax en sc Heerenveen kon het publiek kennismaken met de jeugdelftallen van Ajax. Daarnaast waren ook de elftallen van Only Friends aanwezig. De spelers maakten een mooie ronde in de Johan Cruijff ArenA. Dit toverde een grote glimlach op de gezichten!


[ ]

🔁 Schreuder wisselt opnieuw, debuut Grillitsch

Grillitsch

Alfred Schreuder voert zijn tweede en derde wissel van de avond en brengt een debutant. Florian Grillitsch komt voor Edson Álvarez en maakt zijn eerste minuten in een Ajax-shirt. Daarnaast vervangt Brian Brobbey Steven Bergwijn.


[ ]

YES, 4-0!

Goal Gif Kudus Thuis

Mohammed Kudus maakt zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Edson Álvarez stuurt zijn landgenoot Jorge Sánchez diep, die de bal aflegt op de Ghanees. Kudus tikt de bal van dichtbij gemakkelijk binnen.


[ ]

Mo on 🔥


[ ]

Geen 4-0

Pfff, op miraculeuze wijze blijft de 4-0 voor Ajax uit. Steven Bergwijn heeft een prachtig balletje op Davy Klaassen in huis. Die stuit op doelman Noppert, waarna de rebound voor de voeten van Dusan Tadic valt. Ook de captain van Ajax weet niet af te drukken.


[ ]

WEER KUDUS ⚽️

Goal Gif Kudus Thuis

Ajax weet ook vroeg in de tweede helft het net te vinden. Via een corner schiet Mohammed Kudus uit de draai knap de 3-0 op het scorebord. Het is alweer de derde treffer in drie wedstrijden voor de Ghanees!


Succes, boys!

De tweede helft is begonnen. Er is bij Ajax één wissel. Jorge Sánchez vervangt Devyne Rensch op de rechtsbackpositie.


Edson😘

Alvarez900

Nog even terug naar kort voor de aftrap: Edson Álvarez met zijn dochter. Een mooi beeld!


Het eerste bedrijf in cijfers

Ajax 1 Ajax 1

Balbezit

Ajax 178%

SC Heerenveen22%

Schoten

Ajax 17

SC Heerenveen4

Schoten op doel

Ajax 12

SC Heerenveen1

Vrije trappen

Ajax 15

SC Heerenveen3

Hoekschoppen

Ajax 110

SC Heerenveen3

Buitenspel

Ajax 11

SC Heerenveen3

Overtredingen

Ajax 13

SC Heerenveen2

Passes

Ajax 1421

SC Heerenveen112


HT // 2-0

Het is rust in de Johan Cruijff ArenA. Ajax leidt met 2-0 door goals van Davy Klaassen en Kenneth Taylor.

De Ajacieden openden vooral ijzersterk en verrasten het verdedigend sterke Heerenveen met een dominant begin. Na het verkrijgen van de voorsprong werd het wat minder aan de kant van Ajax.

Edson Álvarez kreeg op slag van rust nog geel vanwege het onreglementair onderbreken van een Heerenveen-counter.


[ ]

Ook een verleden bij de opponnent

Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar zijn natuurlijk ook aandachtig toeschouwer(s) bij het duel in de Johan Cruijff ArenA. De technisch manager en zijn rechterhand hebben overigens allebei een verleden bij de Friezen. Hamstra was tussen 2016 en 2021 technisch manager in Friesland, terwijl Huntelaar meerdere seizoenen als speler onder contract stond bij sc Heerenveen.


[ ]

Heerlijke reflex van Pasveer

Pasveer900

Zal je altijd zien, zeiden we in de vorige post dat er nog geen kansen voor Heerenveen waren geweest, krijgen ze opeens een heel grote.

Heerenveen-aanvaller Timossi wordt de diepte ingestuurd en komt één-op-één met Remko Pasveer. De Ajax-sluitpost houdt zijn doel dankzij een geweldige redding schoon.

Even later krijgen ook Van Ewijk en Bochniewicz schotmogelijkheden. Ajax moet weer een tandje bijschakelen. 


[ ]

Ajax - Heerenveen in 📸

De wedstrijd is de laatste minuten wat ingekakt. Ajax heeft natuurlijk die comfortabele 2-0-voorsprong. Heerenveen probeert zich terug te vechten in het duel, maar is nog niet echt gevaarlijk geweest.


[ ]

Meest doeltreffende Ajacieden in de Eredivisie ⚽️

Bergwijn900 (1)

Ajax scoorde dit seizoen al achttien keer. Zie hieronder de meest productieve Ajacieden in de Eredivisie.

Steven Bergwijn: 6
Kenneth Taylor: 3
Steven Berghuis: 2
Brian Brobbey: 2
Devyne Rensch: 2


[ ]

Klasse, Kenneth! 😀


[ ]

So far so good 😀

Bassey900

Er zijn twintig minuten gespeeld en vooralsnog loopt alles gesmeerd. Ajax heeft de verdedigingswal van Heerenveen al vroeg kunnen breken en de openingstreffer van Davy Klaassen werd gevolgd door een fraaie goal van Kenneth Taylor.

Heerenveen komt er nauwelijks uit en wordt door de Ajacieden geen adempauze gegund.

De 2-0-voorsprong is verdiend en de score had al hoger kunnen uitvallen. 


[ ]

Voor het eerst in 1991

Wedstrijd1991

De eerste editie van Ajax – sc Heerenveen in de Eredivisie werd op 21 april 1991 gespeeld. De Amsterdammers wonnen het duel met 4-0.


[ ]

YES, KENNETH! ⚽️

Goal Gif Taylor Thuis

Kenneth Taylor verdubbelt de voorsprong in de zestiende minuut. De Ajacied schiet de bal beheerst tegen de touwen na een perfect ingestudeerde vrije trap, heerlijk!


[ ]

Goede bekenden 🤝

Schreudervanwonderen900

Tijdens de warming-up spraken Kees van Wonderen en Alfred Schreuder kort met elkaar. Het tweetal kent elkaar door en door. De twee oefenmeesters speelden samen bij Feyenoord en waren later de assistenten van Steve McClaren in het kampioensjaar van FC Twente in 2010.


[ ]

Davy's eerste van het seizoen 📸

Juichfoto900

[ ]

❤️❤️

Schrijvers900

De wedstrijd werd vooraf gegaan door een indrukwekkende minuut stilte voor Piet Schrijvers, een groot Ajacied. De goalie overleed helaas afgelopen week op 75-jarige leeftijd. ‘De Beer van De Meer’, zoals een bijnaam van hem luidde, speelde maar liefst 356 wedstrijden voor Ajax. Schrijvers vierde als Ajacied vijf landskampioenschappen.


[ ]

DAVY! ⚽️

Goal Gif Klaassen Thuis

Mister 1-0 staat weer toe! Davy Klaassen kopt raak na een piekfijne voorzet van Dusan Tadic. 

Wat een heerlijk begin!


[ ]

Schakel in bij Ajax Radio 📻

Je kunt de wedstrijd vanuit de Johan Cruijff ArenA uiteraard ook meekrijgen met Ajax Radio. Onze verslaggevers doen er alles aan om de ontwikkelingen zo goed mogelijk in jouw huiskamer of auto te brengen.


Op naar 18 uit 6? 🙏

De wedstrijd is begonnen. Kan Ajax ook de zesde competitiewedstrijd van het seizoen in winst om gaan zetten?


Warming-up! 🔥


Schreuder: ‘De jongens zitten in een goed ritme’

Schreuder900

Alfred Schreuder verscheen voorafgaand aan het duel tussen Ajax en sc Heerenveen voor de camera van ESPN. Hij verklaarde waarom Mohammed Kudus speelt in plaats van Brian Brobbey. "Mo heeft het natuurlijk heel goed gedaan. De ruimtes zullen vandaag klein zijn en hij is ook erg balvast. Als je zo’n goede wedstrijd speelt verdien je het om te starten."

Davy Klaassen verschijnt ook aan de aftrap. "Ik probeer te rouleren met de jongens. Vorige keer speelde Taylor niet", aldus Schreuder. "Davy kan met zijn loopacties gevaarlijk zijn in de kleine ruimtes. Hij is ook goed voor de goal."

De Ajax-trainer heeft er niet voor gekozen om spelers rust te gunnen in aanloop naar Liverpool-uit. "We moeten gewoon naar deze wedstrijd kijken. Heerenveen heeft weinig tegendoelpunten geïncasseerd dit seizoen. Het zal een lastige pot worden, maar de jongens zitten in een goed ritme."


Pasveer 👋

Pasveerwarmingup

Remko Pasveer is begonnen aan zijn warming-up! 🌡️Jarige in de selectie! 🥳

Lorenzo Lucca viert vandaag zijn 22e verjaardag. Tanti auguri di buon compleanno! 


Gebruik vandaag actiecode ‘AJAX’ voor korting bij Flink!

Banner Liveblog 880

Heb jij je snacks en drinken al in huis voor tijdens Ajax – sc Heerenveen? Bestel alleen vandaag met 20 procent korting op jouw boodschappen bij een minimale bestelling van €20,-. Klik hier om naar de Flink app te gaan.


Dit is onze opstelling!

AJAX Home Squad 1080X1080 Copy

Alfred Schreuder heeft één wijziging doorgevoerd in de basisopstelling in vergelijking met het Champions League-duel met Rangers FC. Davy Klaassen verschijnt aan de aftrap, Steven Berghuis begint op de bank.

Francisco Conceição zit vandaag niet bij de wedstrijdselectie. Hij ontbreekt vanwege een blessure.


Strijdtoneel! ⚔️

De grasmat ligt er weer heerlijk bij in de Johan Cruijff ArenA!


Ajacieden die voor beide clubs speelden!

Schone900

In de huidige Ajax-selectie is Kik Pierie de enige ex-speler van sc Heerenveen. De verdediger kwam in de zomer van 2019 over van de Friese club.

In de historie kwamen meer spelers in hun carrière uit voor zowel Ajax als sc Heerenveen. Bekende voorbeelden zijn: Lasse Schöne, Siem de Jong, Kik Pierie, Klaas Jan Huntelaar, Hakim Ziyech, Dennis Johnsen, Daley Sinkgraven, Mitchell Dijks en Ole Tobiasen.


Richard Witschge zwaait af! 👋

In het seizoen 2002/2003 won Ajax in eigen huis met 3-0 van de Friezen. Op 29 mei 2003 was Viktor Sikora twee keer trefzeker tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. De andere goal kwam van Cristian Chivu. De wedstrijd stond tevens in het teken van het afscheid van Richard Witschge. De Ajacied nam op een mooie wijze afscheid van het publiek.


Officieel debuut Michael Reiziger! 👏

Reiziger

Assistent-trainer Michael Reiziger maakte op 21 april 1991 zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van Ajax tegen sc Heerenveen. De zeventienjarige Amsterdammer verving bij een 4-0-stand in Amsterdams voordeel Michel Kreek, die twee keer had gescoord.


Ajax Radio 📻

Ajax pakte vorig seizoen de 36e landstitel in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen dankzij een 5-0-overwinning. Edson Álvarez maakte Ajax’ vijfde en Ajax Radio was daar natuurlijk bij.

Kun jij het duel vanavond niet kijken op tv? Via Ajax Radio hoef je geen seconde te missen en brengen de commentatoren de wedstrijd in jouw huiskamer of auto.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht.

00:00/00:00
  • Auto

Topscorers tegen de Friezen

Tadic 900

Met zijn drie goals in 1998 is Shota Arveladze gedeeld topscorer van Ajax als het gaat om thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen. Hij maakte vijf doelpunten, net als Dusan Tadic. Mocht de Serviër vanavond scoren dan gaat hij aan kop in deze lijst.

Topscorers Ajax – sc Heerenveen
1. Shota Arveladze & Dusan Tadic – 5 goals
2. Patrick Kluivert, Jari Litmanen & Nico Tagliafico – 4 goals
3. Viktor Fischer, Luis Suárez, Lasse Schöne en Davy Klaassen – 3 goals


Recordzege & drie keer Shota 📈

Shota 900

De grootste thuiszege op sc Heerenveen werd behaald op 11 april 1998. Na afloop stond er 7-2 op het scorebord. Shota Arveladze was met drie goals de grote man aan Ajax-zijde. De overige Amsterdamse goals kwamen van Ronald de Boer, Sunday Oliseh, Michael Laudrup en Jari Litmanen.

Met de royale overwinning, was Ajax bijna kampioen. Een dag later verloor PSV bij Sparta en was Ajax officieel kampioen zonder zelf te spelen. De voorsprong was zó riant dat de Amsterdammers zich al vijf duels voor het einde van de competitie officieel kampioen konden noemen.


Hans Vonk over Ajax - sc Heerenveen

Vonk 900 I

Hans Vonk maakte in 2004 de overstap van sc Heerenveen naar Ajax. In aanloop naar het duel tussen beide clubs spraken we de oud-doelman over zijn periode in Amsterdam en zijn verwachtingen over de wedstrijd van zaterdag. "Als Ajax de vorm van Rangers FC doortrekt, vrees ik het ergste."

Na meer dan driehonderd wedstrijden in Friesland besloot Vonk in 2004 over te stappen naar Amsterdam. "Ajax zocht op dat moment een derde keeper achter Bogdan Lobont en Maarten Stekelenburg. Ik ging daarmee akkoord, maar hoopte eigenlijk stiekem op een transfer van één van de twee zodat ik tweede keeper zou worden. Dat gebeurde niet, maar ik had alsnog mazzel want Lobont raakte geblesseerd."

Debuut in Eindhoven
Vonk kwam in zijn eerste seizoen uiteindelijk tot meer dan twintig officiële wedstrijden. Hij maakte zijn debuut op bezoek bij PSV op 24 oktober 2004. "Die wedstrijd raakte Lobont voor rust geblesseerd. Ik was op dat moment heel ervaren en zag snel dat het niet goed zat bij hem. Binnen twee minuten moest ik me klaarmaken en stond ik op het veld. Ik was blij dat ik iets mocht toevoegen aan het team."

De doelman kon zich snel aanpassen aan het niveau van Ajax. "Ik had het geluk dat ik écht goede jongens voor me had. Denk aan een Julien Escudé, Zdenek Grygera, Maxwell en John Heitinga. Daar ging ik automatisch in mee." Vonk vertrok in 2006 naar Ajax Cape Town en kwam in 2008 voor heel even terug in Amsterdam. "Ze zochten tijdelijk een nieuwe keeper. Ik zat toen even zonder club, was 38 en vond het een mooie mogelijkheid. Twee telefoontjes later zat ik in het vliegtuig terug naar Ajax."

Fantastische tijd
Vonk kijkt met heel veel plezier terug op zijn periodes in Amsterdam. "Het was een feest om te reizen met jonge jongens zoals Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. We zaten altijd te kaarten. Mensen zeggen wel eens dat Ajax een koude of moeilijke club is, maar ik vond het echt fantastisch. Er is helemaal niks van waar. Waar ik me ook begaf; bij de mensen van het spelershome, de trainers of de staf, ik vond het super. Het waren geweldige jaren, met als hoogtepunt de winst van de Supercup, want toen speelde ik ook. Het enige wat ontbrak was een landstitel."

Het duel tussen twee van zijn oude clubs staat zaterdag op het programma. "Als Ajax zijn vorm van Rangers FC kan doorzetten, vrees ik het ergste voor Heerenveen. Al moet ik zeggen; het ziet er bij de Friezen hartstikke goed uit. Het wordt een kleine overwinning voor Ajax denk ik, Heerenveen is een degelijke ploeg."

Lees hier het hele verhaal met de oud-doelman.


Nico's eerste ⚽

In 2018 won Ajax met 4-1 van de Friezen. Nico Tagliafico maakte Ajax' tweede en zijn eerste. De overige Amsterdamse treffers kwamen van Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en David Neres. 


W – G – W – W – W

Van de laatste vijf edities van Ajax – sc Heerenveen wonnen de Amsterdammers er vier. Alleen in het seizoen 2018/2019 werd het gelijk. Opvallend is dat Ajax tijdens de laatste vijf thuisduels met de Friezen telkens minimaal vier keer scoorde.

2017/2018 Ajax – sc Heerenveen: 4-1
Doelpunten Ajax: De Ligt, Tagliafico, Van de Beek, Neres

2018/2019 Ajax – sc Heerenveen: 4-4
Doelpunten Ajax: Tadic (2), Huntelaar, eigen doelpunt Heerenveen

2019/2020 Ajax – sc Heerenveen: 4-1
Doelpunten Ajax: Tagliafico (2), Tadic, Schuurs

2020/2021 Ajax – sc Heerenveen: 5-1
Doelpunten Ajax: Tadic (2), Kudus, Klaassen, Antony

2021/2022 Ajax – sc Heerenveen: 5-0
Doelpunten Ajax: Tagliafico, Berghuis, Haller, Brobbey, Álvarez


Balans

Balans 900

Ajax – sc Heerenveen werd tot nu toe dertig keer gespeeld in de Eredivisie. Ajax won 23 keer voor eigen publiek van Heerenveen. Drie keer wonnen de Friezen. Vier keer bleef het duel onbeslist.

Ook de doelpuntenbalans is ruim in Amsterdams voordeel. Tegenover 101 Ajax-goals staan 33 doelpunten van Friese makelij. Over alle thuis- en uitduels verloor Ajax geen van zijn laatste 28 officiële ontmoetingen (waarvan 26 in de Eredivisie) met Heerenveen: W24-G4-V0.


Ajax Resale 🎟️

Ajax Resale Ajax.Nl Liveblog

Met Ajax Resale kunnen seizoenkaarthouders hun plekken aanbieden wanneer ze verhinderd zijn. Hierdoor komen er tickets beschikbaar voor wedstrijden die eigenlijk uitverkocht zijn. Bijvoorbeeld voor de wedstrijd vandaag tegen sc Heerenveen of op 1 oktober tegen Go Ahead Eagles. Bekijk het aanbod op Ajax.nl/Resale.

Heb je een seizoenkaart en ben je verhinderd? Bied jouw ticket op tijd aan in de Ajax App. Klik hier voor meer informatie.


Warming Up!

Kom alvast in de stemming aan de hand van een quizvraag, de vorige ontmoeting, een memorabele editie, het verhaal van Klaas Jan Huntelaar en alles over de huidige vorm van onze tegenstander.

00:00/00:00
  • Auto

Zo ging het afgelopen seizoen 🔙

Ajax - sc Heerenveen bleek in seizoen 2021/2022 de kampioenswedstrijd voor de Ajacieden. In de Johan Cruijff ArenA wist de ploeg van toenmalig trainer Erik ten Hag dat men bij winst op sc Heerenveen definitief de 36e landstitel in de clubhistorie kon bijtekenen.

En zo geschiedde...

00:00/00:00
  • Auto

Het is Matchday!

AJAX Matchday AJA HEE 1080X1080

Goedemorgen, Ajacieden!

Het is alweer Matchday. Na een prachtige midweekse wedstrijd in de UEFA Champions League tegen Rangers FC gaat de focus vandaag alweer op de Eredivisie.

In de Johan Cruijff ArenA is sc Heerenveen vanavond de tegenstander.


Gerelateerde artikelen

Hein 1280

Better Prepared | Alles wat jij moet weten over Ajax - sc Heerenveen

We praten je in vier minuten helemaal bij over de Eredivisie-wedstrijd Ajax - sc Heerenveen in deze nieuwe aflevering van Better Prepared. Voor welke speler van Ajax is sc Heerenveen bijvoorbeeld zijn meest ideale tegenstander? Daarnaast krijgt onze presentator Hein krijgt een heuse challenge voorgeschoteld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl