Llansana: 'Trots, want Ajax is de mooiste club van Nederland'

Enric Llansana blijft twee jaar langer aan Ajax verbonden, en daar is hij erg blij mee.

Tags

  • #Jong Ajax
  • #Llansana

Socials

"Ik ben blij dat ik twee jaar bij de mooiste club van Nederland mag bijtekenen", reageerde Llansana voor de camera.

In Jong Ajax speelde hij afgelopen seizoen nagenoeg alles: "Ik ben erg tevreden over het afgelopen seizoen. Ik heb natuurlijk een andere positie gekregen als rechter centrale verdediger. Dat was wel wennen aan het begin, maar ik denk dat ik het wel goed heb gedaan en heel veel heb gespeeld. Ik hoorde aan het begin van het seizoen dat ik als middenvelder niet veel zou spelen. Toen kwam er een positie vrij als rechter centrale. Ik heb dat wel goed opgepakt en heb bewezen dat ik daar ook prima uit de voeten kan. Ik voel me daar ook prettig. Steeds meer eigenlijk."

Zijn spel viel ook op bij de technische staf van het eerste. Llansana zat vijf keer bij de wedstrijdselectie van trainer Erik ten Hag. "Daar doe je het allemaal voor. Ik vond het wel jammer dat ik nog niet debuteerde in Ajax 1. Maar ik moet gewoon mijn best blijven doen. Wat mij is opgevallen van die keren dat ik bij de selectie zat is dat iedereen heel serieus is. Nog meer dan bij Jong. Ik ga mee naar De Lutte en daar moet ik mij bewijzen. Ik hoop natuurlijk bij één te blijven. Nu nog een paar weken keihard trainen, zodat ik helemaal fit terugkom."

Tags

  • #Jong Ajax
  • #Llansana

Socials

Gerelateerde artikelen

Llansana3

Contractverlenging voor Enric Llansana

Ajax en Enric Llansana hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe verbintenis van de twintigjarige verdediger annex middenvelder gaat in op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Llansana

Socials