Luister naar Ajax - Feyenoord via Ajax Radio

Tadic Handen Omhoog 1420
Tadic Handen Omhoog 1420

De Klassieker: die wedstrijd wil je hoe dan ook volgen. Het duel met Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA is begonnen. Als echte Ajacied wil je natuurlijk geen seconde missen van deze wedstrijd. Via Ajax Radio blijf je de hele wedstrijd up-to-date. Dankzij onze commentatoren is de wedstrijd overal ter wereld te beluisteren. Waar je ook bent: thuis of onderweg.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Via Ajax Radio beleef je de wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken of onderbrekingen naar andere wedstrijden ondervind je geen hinder.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht. Het belangrijke duel in Amsterdam is om 14:30 uur begonnen. Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten onze verslaggevers voor jou klaar.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudusbalen1280

Lees alles terug over de Klassieker: 2-3

Ajax is tegen een flinke dreun aangelopen in de titelrace. In eigen huis verloren de Amsterdammers met 2-3 van Feyenoord. In dit liveblog lees je alles terug over de Klassieker.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Verjaardag 1280

Johnny | De Klassieker moet je voelen

'Borst vooruit, kin omhoog. Branie.' De Klassieker staat zondag op de planning in de Johan Cruijff ArenA. John Heitinga krijgt de avond van tevoren, op de 123ste verjaardag van Ajax, visiteā€¦

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Still Training Day 1280

Training Day | Samen klaar voor Klassieker

Ajax is klaar voor de Klassieker. Tijdens een drukbezochte en sfeervolle training werden de Ajacieden perfect voorbereid op het titelgevecht met de Rotterdammers. Ajax-host Aviv Levy was van de partij en maakte een mooi sfeerverslag van de afsluitende training richting de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAFEY

Socials