M line wordt Official Sleep Supplier van AFC Ajax

Ajaxmline
Ajaxmline

AFC Ajax en M line hebben donderdag een partnership-overeenkomst ondertekend. M line (een merk van Dutch Bedding Company Nederland en dochteronderneming van Beter Bed Holding B.V.) is een prominent aanbieder van slaapsystemen. Met het tekenen van de overeenkomst is M line vanaf komend seizoen voor vier jaar Official Supplier van de club. M line gaat de samenwerking met Ajax onder andere inzetten om het belang van goede nachtrust voor het leveren van (topsport)prestaties te benadrukken.

Tags

  • #Mline

Socials

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "We verwelkomen M line met veel plezier in onze partnership-familie. M line heeft met samenwerkingen met topsporters, bonden en teams als NOC*NSF, KNVB en Team Jumbo-Visma al laten zien te geloven in de kracht van sportsponsoring; we gaan ze daar graag verder mee helpen. We zullen M line terugzien op onder andere onze boarding en kanalen maar zullen zeker ook hun kennis en producten inzetten op het gebied van slaap, rust en herstel."

Pieter-Bas Stehmann, Algemeen Directeur M line: "Onze ambitie ligt in lijn met die van Ajax: tot de top van Europa behoren. Met onze belofte 'Sleep well. Move Better.' en de focus op innovatie weten we een steeds sterkere nationale en internationale positie te realiseren. Door dit partnership met Ajax willen wij aandacht creƫren voor het belang van goede nachtrust, inclusief de rol die onze producten daarbij kunnen spelen."

John Kruijssen, CEO Beter Bed Holding: "We zijn al meer dan 35 jaar met diverse formules en merken actief in de slaapmarkt. Wij zetten in toenemende mate innovatie in om nog betere producten te bieden, en kunnen bijvoorbeeld producten personaliseren met behulp van data-analyse. Een goede nachtrust biedt een belangrijke bijdrage aan een gezond leven, waar natuurlijk ook topsporters veel baat bij hebben."

Tags

  • #Mline

Socials