Maduro leidt maandagavond duel van Jong Ajax

Maduro Trainer Jong Ajax
Maduro Trainer Jong Ajax

Hedwiges Maduro staat maandagavond voor de groep bij de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen FC Den Bosch op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Maduro

Socials

Maduro leidt eenmalig een wedstrijd van de beloften als onderdeel van zijn UEFA Pro-opleiding. De assistent-trainer van Ajax 1 heeft zich ten doel gesteld om in mei het hoogste trainersdiploma in Nederland te halen.

Jong Ajax – FC Den Bosch begint maandag om 20:00 uur en is live te zien op ESPN 3.

Gerelateerde artikelen

Maduroajax1920

Top 5 Goals | Fijne treffers van Maduro

Hedwiges Maduro is sinds de zomer van 2023 weer betrokken bij het eerste elftal als staflid. Tussen 2004 en 2007 speelde hij zelf tussen de witte kalklijnen in het shirt van Ajax. Als middenvelder kwam hij tot net iets meer dan honderd duels in het wit-rood-wit. Als Ajacied won hij drie keer de Johan Cruijff Schaal en twee keer de KNVB Beker. In 2005 werd hij ook verkozen tot Talent van het Jaar. Omdat hij 13 februari 39 kaarsjes uit mag blazen hebben we vijf fraaie treffers op een rij gezet.

Tags

  • #Top5Goals
  • #Maduro

Socials

Jongajaxverliest1920

Samenvatting FC Emmen - Jong Ajax

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 4-2 verloren bij FC Emmen. Na twee overwinningen op een rij tegen respectievelijk De Graafschap en Jong PSV maakten de Emmenaren in de tweede helft het verschil tegen de ploeg van Dave Vos. Oualid Agougil scoorde nog wel twee keer op prachtige wijze voor Jong Ajax.

Tags

  • #JongAjax

Socials