Makkelie aangesteld voor bekerduel FC Twente - Ajax

Makkelie 1280
Makkelie 1280

Danny Makkelie fluit donderdagavond de bekerwedstrijd van Ajax bij FC Twente. De veertigjarige arbiter is maandag door de KNVB aangesteld voor het duel in de achtste finale van de KNVB Beker.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Makkelie floot deze voetbaljaargang twee Eredivisie-wedstrijden van Ajax: FC Utrecht-uit en PSV-thuis. Het duel met de Domstedelingen werd winnend afgesloten (0-2), terwijl de topper in de Johan Cruijff ArenA verloren ging (1-2).

Makkelie wordt in Enschede geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. De vierde official is Erwin Blank. FC Twente - Ajax begint donderdag om 18:45 uur.

Gerelateerde artikelen

Berghuis Derde Goal 1280

Highlights SC Cambuur – Ajax l Soeverein naar soepele zege

Ajax heeft zondag ook de tweede wedstrijd onder leiding van John Heitinga gewonnen. Na de uitzege bij Excelsior (1-4) van vorige week werd nu met nog grotere cijfers gewonnen bij SC Cambuur: 0-5. De treffers kwamen van Steven Berghuis (twee), Brian Brobbey (twee) en Dusan Tadic.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Tadic1280

Verslag | Dominant Ajax boekt eenvoudige zege in Leeuwarden

Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de Eredivisie. De Ajacieden wonnen op bezoek bij SC Cambuur gemakkelijk met 0-5 van de Friezen. Dusan Tadic, Steven Berghuis (2) en invaller Brian Brobbey (2) namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Teamfoto Juichen 1280

In beeld | SC Cambuur - Ajax

Ajax heeft met 0-5 gewonnen bij SC Cambuur. Voor de ploeg van John Heitinga scoorden Brian Brobbey (2), Steven Berghuis (2) en Dusan Tadic. In dit artikel vind je foto's terug van het duel in Friesland.

Tags

  • #CAMAJA

Socials