Makkelie leidsman bij Ajax - Almere City

Makkelie 1920
Makkelie 1920

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel met Almere City. De 41-jarige arbiter wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistenten Hessel Steegstra en Patrick Inia.

Tags

  • #AJAALM

Socials

Wouter Wiersma is de vierde official en Rob Dieperink is de VAR van dienst. Makkelie floot deze voetbaljaargang één keer eerder een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA: Ajax - Sparta. Het thuisduel met de Rotterdammers eindigde in 2-1 dankzij treffers van Brian Brobbey en Steven Bergwijn.

Ajax - Almere City begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Gerelateerde artikelen

Taylorjuichenhomepage

Highlights FC Volendam - Ajax | Vier Ajax-goals in Volendam

Ajax heeft met overtuigende cijfers gewonnen in Volendam. Zonder echt grootst te spelen pakten de Amsterdammers de drie punten tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. De ploeg van John van ’t Schip toonde zich uitermate effectief in de afronding. Na een 0-1-ruststand liepen de Amsterdammers in de tweede helft uit naar een 1-4-overwinning.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Berghuis1920

In beeld | FC Volendam - Ajax

Ajax heeft zondagmiddag een zege geboekt op FC Volendam. De Amsterdammers wonnen op bezoek bij de provinciegenoot met 1-4. In dit artikel vind je de belangrijkste foto's van de wedstrijd in de 32e speelronde van de Eredivisie.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

Akpomviertfeest

Akpom: 'Alleen maar lachende gezichten'

FC Volendam - Ajax is 1-4 geworden. In dit liveblog lees je alles terug over het duel in Noord-Holland in de 32e speelronde van de Eredivisie.

Tags

  • #VOLAJA

Socials