Matchday met Rob van Rossum: 'We kunnen niks zien'

Stadionspeaker in de Johan Cruijff ArenA. Rob van Rossum vult die rol iedere thuiswedstrijd van Ajax 1 in en voorziet alle fans van wedstrijdinformatie. Ajax-host Aviv Levy liep tijdens een wedstrijddag met hem mee. "Ik ben gezegend met een goede stem."

Tags

  • #Ajax

Socials

Gerelateerde artikelen

Makkelie 1280

Makkelie leidsman bij Ajax - Feyenoord

Danny Makkelie is de leidsman bij de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord van zondag 19 maart. De veertigjarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Rob Dieperink is de VAR vanuit Zeist. De Eredivisie-topper in Amsterdam begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Header 1280 Special

Special | De Ajax-jaren van Edgar Davids

Technisch, behendig en een ongeëvenaarde winnaarsmentaliteit. Een speler van Europese klasse, Edgar Davids. De oud-Ajacied viert maandag zijn 50e verjaardag en beleefde geweldige successen bij Ajax. Bekijk zijn Ajax-jaren nogmaals in deze prachtige special.

Tags

  • #Davids

Socials

HL Heerenveen 1280

Highlights sc Heerenveen – Ajax | Flitsend eerste halfuur

Ajax heeft zondagmiddag de zevende competitiezege op rij geboekt. De Ajacieden wonnen het doelpuntrijke duel met sc Heerenveen met 2-4. De ploeg van John Heitinga walste in de openingsfase over de Friezen heen, binnen twintig minuten stonden er al drie Amsterdamse treffers op het scorebord. Kenneth Taylor tekende kort na rust voor het vierde Ajax-doelpunt.

Tags

  • #heeaja

Socials