MediaMarkt official Ajax Esports partner

Ajax Esports X Mediamarkt 1280
Ajax Esports X Mediamarkt 1280

MediaMarkt en Ajax hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. MediaMarkt is het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports Partner. MediaMarkt gaat op diverse manieren bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Ajax Esports. Ajax gaat MediaMarkt helpen in hun ambitie om dé plek te worden en blijven voor alles wat gamers nodig hebben.

Tags

  • #Esports

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Esports is onverminderd populair, voor Ajax blijft het een interessante manier om een jongere doelgroep te binden. Een nog steeds groeiende doelgroep die ook voor MediaMarkt interessant is. Met MediaMarkt hebben we een ‘goede buur’ waarmee we mooie plannen hebben."

Steffany Sprong, Brand Activation Manager MediaMarkt Benelux: "Gaming is voor ons een belangrijke markt. Dat zie je ook aan ons uitgebreide assortiment. Door de samenwerking met Ajax Esports kunnen we gamers en Esporters nog meer bieden. Onder andere met de Esports Room in onze vestiging nabij de Johan Cruijff ArenA. De Ajax Esporters gaan daar trainen en wedstrijden spelen. Maar ook jongeren die zelf niet de middelen hebben de Esports games te kopen, kunnen hier met elkaar gamen."

Meer informatie over de eerste gezamenlijke activiteit van Ajax Esports en MediaMarkt vind je hier.

Tags

  • #Esports

Socials

Gerelateerde artikelen

Fifa 23 II 1280

FIFA 23 Rating Reveal | Welke stats horen bij wie?

Met FIFA 23 voor de deur zijn de nieuwe ratings voor alle Ajax-spelers bekend. Brian Brobbey, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Steven Bergwijn gaan onder leiding van host Aviv Levy de strijd aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FIFA 23 Rating Reveal.

Tags

  • #FIFA23

Socials

Kenneth 1

Guess Who | Taylor tegen Brobbey: 'Ik doe niet aan legday, man'

In Guess Who wordt het klassieke 'Wie is het' omgetoverd naar de Ajax-versie. De Ajacieden spelen tegen elkaar en krijgen zes aanwijzingen om een ploeggenoot te raden. In de vierde aflevering gaan Kenneth Taylor en Brian Brobbey de strijd met elkaar aan. "Je moet niet alles geloven wat er op social media staat."

Tags

  • #GuessWho

Socials

Vd Most 1280 LA

Kelly's Angels | Op bezoek bij Van der Most

In de nieuwe serie 'Kelly's Angels' gaat oud-speler Kelly Zeeman langs bij selectie van de Ajax Vrouwen om ze op een andere manier te leren kennen. In deze eerste aflevering wordt er met Liza van der Most blind geproefd en hard gewerkt in de keuken om een heerlijke maaltijd op tafel te krijgen.

Tags

  • #Zeeman
  • #VanderMost

Socials