Medić wint Goal of the Month: 'Ik ben trots op deze prijs'

Jakov Medić heeft de eerste Lasse Schöne Trophy van het seizoen 2023/2024 gewonnen. Zijn afstandspegel tegen Heracles Almelo werd door de Ajax-supporters verkozen tot mooiste doelpunt van de maand augustus en leverde hem de prijs op. "Iedereen die mijn doelpunt zag vroeg hoe ik de bal er zo in kon schieten."

Tags

  • #GOTM
  • #Medić

Socials

"Het is fantastisch, winnaar van het doelpunt van de maand", waren de eerste woorden van Medić, nadat hij de Lasse Schöne Trophy in ontvangst nam. "Ik dacht dat het doelpunt van Kudus tegen Ludogorets ook kans maakte, want het was een mooie actie en volledig in Ajax-stijl. Maar ik ben er erg blij mee."

'Mooie herinneringen'
"Soms is een bal van de lijn halen belangrijker dan scoren, maar soms is het maken van mooie herinneringen door doelpunten ook leuk", vervolgde Medić. "Het seizoen is net begonnen en we hebben nog veel wedstrijden te gaan, maar ik weet zeker dat we bij de beste clubs zullen horen. Misschien scoor ik nog een mooiere goal dan deze."

Medić heeft de beauty's van Schöne, naar wie de felbegeerde prijs is vernoemd, nog niet allemaal gezien. "Ik ga kijken wat voor doelpunten hij gemaakt heeft en hoe mooi ze waren. En of ze mooier waren dan die van mij", aldus de lachende Ajax-verdediger.

Interlandbreak
De Kroaat heeft genoten van de interlandbreak. "Het was leuk en erg bijzonder, want ik kon mijn verjaardag met familie in Kroatië vieren. Nu ben ik volledig opgeladen voor de komende weken. Onder meer Marseille en Feyenoord komen eraan, dus we moeten ons goed voorbereiden. Het worden zware maanden", was Medić duidelijk.

Gerelateerde artikelen

Chico GOTM

Conceição wint Goal of the Month: 'Het was geïmproviseerd en ging snel'

Francisco Conceição won voor de tweede keer dit seizoen de Lasse Schöne Trophy. Zijn tweede goal tegen Jong PSV werd door de Ajax-supporters gekozen tot het mooiste doelpunt van de maand april en leverde hem de prijs op. "Ik wilde de bal zo snel mogelijk richting doel hebben." Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Conceição

Socials

Alvarez GOTM 1280

Álvarez wint Goal of the Month: 'Deze vorm van beloning is belangrijk'

Het afstandsschot van Edson Álvarez op bezoek bij sc Heerenveen is door jullie verkozen tot doelpunt van de maand maart. De Mexicaan had de prijs niet verwacht, maar is desondanks erg blij met de trofee. "Het is mijn eerste." Onze Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Álvarez

Socials

Kudus GOTM 1280 Winnaar (1)

Kudus wint Goal of the Month: 'Manier van juichen sterker dan de goal'

De vrijetrap van Mohammed Kudus in de thuiswedstrijd tegen Sparta werd door jullie verkozen tot doelpunt van de maand februari. De Ghanees droeg zijn goal op aan zijn overleden vriend Christian Atsu, die hij eert met de trofee. "Het is moeilijk, maar hierdoor ga je het leven meer waarderen." Onze Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Kudus

Socials