Naci Ünüvar eerder terug bij Ajax

Naci 1920
Naci 1920

Naci Ünüvar keert per direct terug naar Ajax. De aanvaller werd sinds 30 augustus van het afgelopen jaar voor één seizoen verhuurd aan Trabzonspor. Een blessure houdt Ünüvar ten minste de rest van dit seizoen aan de kant. Ajax is met de Turkse club en de speler overeengekomen dat hij daarom per direct terugkeert naar Amsterdam. De negentienjarige Ünüvar staat nog tot en met 30 juni 2026 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Ünüvar (Zaandam, 13 juni 2003) doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd Ajax – SV Spakenburg: 7-0. In dat duel wist hij direct een doelpunt te maken. De rechtspoot speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Daarnaast kwam hij 73 keer in actie voor Jong Ajax, waarin hij 24 doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

Unuvarschoolplein1280

Ünüvar opent Schoolplein 14: 'Er komen oude herinneringen naar boven'

Naci Ünüvar opende vorige week op zijn oude school, De Windroos, zijn 'eigen Schoolplein 14'. Ieder jaar mag de winnaar van de Abelhak Nouri Trofee de plek uitzoeken waar zijn Schoolplein 14 wordt gerealiseerd. Ünüvar won die prijs al in 2019, maar vanwege de uitbraak van Covid-19 moest de aanvaller even geduld hebben voordat hij zijn plein kon openen.

Tags

  • #Schoolplein14
  • #Ünüvar

Socials

Naci Header 880

Contractverlenging voor Naci Ünüvar

Ajax en Naci Ünüvar hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de aanvallende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2026. Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kleedkamer 1, hij krijgt de kans om zich te bewijzen bij het eerste elftal.

Tags

  • #Ünüvar

Socials