Naci Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Unuvar Uitleen 1280
Unuvar Uitleen 1280

Ajax, Naci Ünüvar en Trabzonspor hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de speler aan de Turkse club. De verhuur is per direct en heeft een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2023. Het contract van de negentienjarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Ünüvar (Zaandam, 13 juni 2003) doorliep vanaf 2011 de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 22 januari 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd Ajax – SV Spakenburg: 7-0. In dat duel wist hij direct een doelpunt te maken. De rechtspoot speelde tot nog toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Daarnaast kwam hij 73 keer in actie voor Jong Ajax, waarin hij 24 doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Naci Header 880

Contractverlenging voor Naci Ünüvar

Ajax en Naci Ünüvar hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de aanvallende middenvelder loopt tot en met 30 juni 2026. Ünüvar zit sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kleedkamer 1, hij krijgt de kans om zich te bewijzen bij het eerste elftal.

Tags

  • #Ünüvar

Socials