Nijhuis arbiter bij thuiswedstrijd tegen RKC

Bas Nijhuis 1280
Bas Nijhuis 1280

Bas Nijhuis heeft zondag de leiding over de eerste thuiswedstrijd van 2024 tegen RKC. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Roy de Nas en Charl Schaap. Martin van den Kerkhof is de VAR in Zeist.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Nijhuis floot eerder dit seizoen de uitwedstrijd tegen Almere City. De Ajacieden verspeelden in Flevoland twee kostbare punten door een late gelijkmaker van de thuisploeg, het duel eindigde in 2-2.

Ajax - RKC is de eerste thuiswedstrijd na de winterstop voor de ploeg van trainer John van 't Schip. De aftrap van het competitietreffen met de Brabanders is om 16:45 uur.

Gerelateerde artikelen

Brobbeyduel1920

Highlights Go Ahead Eagles - Ajax | Driepunter in Deventer

Ajax is goed begonnen aan 2024. De Ajacieden wonnen zondagmiddag op bezoek bij Go Ahead Eagles met 2-3 dankzij treffers van Brian Brobbey, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch. De Amsterdammers stelden hierdoor de eerste drie punten van het nieuwe kalenderjaar veilig.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Taylorgaeuit1920

In beeld | Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd van 2024 winnend afgesloten. De Ajacieden van John van 't Schip wonnen met 2-3 op bezoek bij Go Ahead Eagles. In dit artikel vind je de belangrijkste foto's terug van de wedstrijd in Overijssel.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Bergwijnhijive1920

Bergwijn: 'Zwaarbevochten overwinning'

Ajax is met een fijn gevoel begonnen aan de tweede seizoenshelft. In het uitduel met Go Ahead Eagles trok Ajax aan het langste eind: 2-3. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de hervatting van de Eredivisie.

Tags

  • #GAEAJA

Socials