Nijhuis fluit laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Bas Nijhuis 1280
Bas Nijhuis 1280

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen van Ajax. De scheidsrechter uit Enschede wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Charles Schaap en Freek Vandeursen. De VAR is Rob Dieperink. FC Utrecht is tegenstander in Amsterdam. Het duel begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Eerder dit seizoen won Ajax met 0-2 in Utrecht. Op 28 augustus 2022 maakten Steven Berghuis en Brian Brobbey de Amsterdamse goals. 

Komende zondag wordt er ook afscheid genomen van Maarten Stekelenburg. Hij gaat na dit seizoen met voetbalpensioen.

Gerelateerde artikelen

Header Nieuwsbericht Steek 1280

Stekelenburg stopt en neemt afscheid

Maarten Stekelenburg heeft besloten na dit seizoen te stoppen. De goalie neemt zondag rondom het thuisduel met FC Utrecht afscheid van het Ajax-publiek.

Tags

  • #Stekelenburg

Socials

Header Verhaal 1280

De imposante Ajax-loopbaan van 'Steek'

Stekelenburg stopt ermee. De veertigjarige doelman heeft besloten dat het na 311 officiële duels onder de lat van Ajax 1, vijf landstitels, vier KNVB Bekers en evenveel keer de Johan Cruijff Schaal omhoog te hebben gehouden, genoeg is geweest.

Tags

  • #Stekelenburg

Socials

Header 1280

In beeld | Het duel met FC Groningen eruit lopen

Het traint toch altijd wat lekkerder met drie punten op zak. De selectie van Ajax kon woensdag op sportcomplex de Toekomst de wedstrijd van dinsdag uit de benen lopen. De ploeg van John Heitinga won het restant van FC Groningen – Ajax met 2-3. Zondag werd de wedstrijd na twee incidenten met vuurwerk al in de negende minuut gestaakt.

Tags

  • #AJAUTR

Socials