Nog één keer in gesprek met Ten Hag: 'Deze club werd een deel van mij'

Samen met Erik ten Hag nemen we de 4.5 jaar door dat hij trainer was van Ajax. We bladeren met hem door een boek vol foto's van fantastische Amsterdamse hoogtepunten. Van zijn debuutwedstrijd als coach tegen Feyenoord tot het bereiken van de halve finale van de UEFA Champions League. "We hebben Ajax meer dan 'Europa-proof' gemaakt."

Tags

  • #TenHag

Socials

Tags

  • #TenHag

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhag1280

Erik, bedankt voor het voetbal | Tot ziens, Ten Hag ♥️

Onder leiding van Erik ten Hag maakte Ajax in de afgelopen vier jaar schitterende momenten mee. In deze afscheidsvideo voor onze vertrekkende trainer hebben we verschillende legendarische avonden, wedstrijden en momenten op een rij gezet. Van het UEFA Champions League-avontuur in 2019 tot het debuut van zelf opgeleide Ajax-talenten als Ryan Gravenberch of Jurriën Timber.

Tags

  • #TenHag

Socials

Ten Hag Jonas 880

Voor Ten Hag, van de spelers

Met zijn vertrek naar Engeland komt er een einde aan het tijdperk Ten Hag in Amsterdam. Een periode vol successen, prachtig voetbal en geweldige spelers. Van Ryan Gravenberch tot Maarten Stekelenburg en van Matthijs de Ligt tot Frenkie de Jong. Allemaal bedanken zij Ten Hag voor zijn tijd bij Ajax.

Tags

  • #TenHag

Socials

TH Kampioen II 8880

The Last Dance: Erik ten Hag

De kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen was het laatste thuisduel van trainer Erik ten Hag. Ajax veroverde de 36e landstitel en Ten Hag won daarmee zijn derde kampioenschap als trainer van de Amsterdammers. Wij volgden hem en dat leverde deze fraaie beelden op.

Tags

  • #TenHag
  • #XXX6

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl