Oefenduel tussen Ajax O18 en Liverpool woensdag live te zien

Ajaxo18nieuwe
Ajaxo18nieuwe

Ajax O18 speelt woensdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool. Het duel met de Engelsen begint om 14:30 uur op sportcomplex de Toekomst en is live te volgen op Ajax.nl, via de Ajax App, op ons YouTube-kanaal en op TikTok.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Het treffen met de talenten van Liverpool is onderdeel van een tweeluik tussen beide ploegen. In december vorig jaar speelden de Ajacieden van Frank Peereboom de uitwedstrijd in Engeland. Ajax O18 won het doelpuntrijke duel met 3-4.

Ajax O18 - Liverpool is ook vrij toegankelijk voor publiek. De wedstrijd in Amsterdam is een mooie gelegenheid om het vlaggenschip van de jeugdopleiding in actie te zien tegen een aansprekende internationale tegenstander.

Gerelateerde artikelen

O18 Liverpool Live 1920

Ajax O18 speelt oefenwedstrijd tegen Liverpool

Ajax O18 speelt op woensdag 24 januari om 14:30 uur een oefenwedstrijd op sportcomplex de Toekomst tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool. Het duel wordt live uitgezonden en is vrij toegankelijk voor publiek.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

HLAJAXO18 1920

Samenvatting PSV O18 – Ajax O18 | Topper onbeslist

Ajax O18 ging afgelopen weekend op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PSV. De ploeg van Frank Peereboom kwam binnen twintig minuten op voorsprong via Skye Vink, maar slaagde er niet in om de drie punten mee terug te nemen naar Amsterdam. De Eindhovenaren maakten kort voor tijd namelijk de 1-1, waardoor de topper onbeslist bleef.

Tags

  • #AjaxO18

Socials