Olympia nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd

Olympia Hoofdfoto 1920
Olympia Hoofdfoto 1920

Ajax en Olympia hebben een partnershipsovereenkomst getekend. Uitzendorganisatie Olympia is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2027 Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van de Ajax-jeugd.

Tags

  • #Olympia

Socials

Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, wordt tevens naamgever van de Future Cup, het gerenommeerde internationale jeugdtoernooi dat dit jaar gewonnen werd door Ajax O17. Olympia zal eveneens zichtbaar zijn op de shirts van de verschillende verenigingsteams van Ajax.

Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "We zijn Olympia erg dankbaar dat we ze als Official Partner en hoofdsponsor van de Ajax-jeugd kunnen verwelkomen. Olympia en Ajax passen erg goed bij elkaar. Dan heb ik het over onze aanwezigheid in het hele land, maar met name over onze overlappende ambities en waarden. Opleiden en werk maken van talent staan ook bij Olympia centraal, evenals de ambitie om kansen te creƫren voor en impact te maken op iedereen. Een betere shirtsponsor van onze toekomst kunnen we ons bijna niet wensen."

Dimitri Yocarini, algemeen directeur Olympia: "Ik ben geweldig trots dat we ons aan Ajax en de Ajax-jeugd verbinden. Talentontwikkeling staat bij ons allebei centraal. Iedere dag ontwikkelen, beter worden, opleiden, groei en maximale impact; voor ons enorm belangrijk en een feest van herkenning bij Ajax. Naast hoofdsponsor van de jeugd zullen we samen met Ajax werken aan het vergroten van onze maatschappelijke impact en ook zichtbaar zijn rondom Ajax 1. Hoe mooi als we daar de komende jaren samen jeugdspelers zien doorbreken en we kunnen zeggen dat we daar, op een bescheiden maar trotse wijze, aan hebben bijgedragen."

Acronis, de huidige shirtsponsor van de Ajax-jeugd en Ajax Amateurs, blijft partner van Ajax. De focus van Acronis verschuift naar zichtbaarheid rondom de wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff ArenA en naar de zakelijke doelgroep.

Gerelateerde artikelen

Whatsapp Image 2024 01 10 At 18.56.31

Ajax en adidas verlengen partnership tot en met 2031

Ajax en adidas hebben hun langlopende partnership verlengd tot en met 2031. adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax, met deze verlenging wordt de 30 jaar partnership-mijlpaal voorbij gestreefd. Daarmee is dit het langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

Tags

  • #adidas

Socials

Header TUI

TUI en Ajax verlengen partnership tot en met 2030

Ajax en 's werelds grootste reisorganisatie TUI hebben hun langlopende partnership wederom verlengd. TUI is al sinds 2014 aan Ajax verbonden als Official Travel Partner en verzorgt alle internationale reizen van Ajax. Met deze verlenging van zes jaar blijft TUI tot en met minimaal 2030 als trouwe partner aan Ajax verbonden.

Tags

  • #TUI

Socials

SITE Thumbs SPECIAL FC24

Special | Future Cup – O17 in de schijnwerpers

Tijdens de Future Cup 2024 wordt Ajax O17 drie dagen lang op de voet gevolgd. In deze special herbeleef je het internationale jeugdtoernooi alsof je er zelf onderdeel van bent. Aan de hand van wedstrijdbesprekingen, exclusieve beelden uit de kleedkamer en interviews met de hoofdrolspelers maak je kennis met de talenten van de toekomst.

Tags

  • #FutureCup

Socials