On This Day | Ajax wint tweede Europese Supercup

Amsterdammers walsen over AC Milan. Op 16 januari 1974 veroverde Ajax ten koste van de Italianen de tweede Europese Supercup uit de clubhistorie. In het Olympisch Stadion poetsten de Ajacieden de 1-0-nederlaag in Milaan weg: 6-0.

• #OnThisDay

Huntelaar On This Day 1280

On This Day | De legendarische minuten van Huntelaar in Enschede

Het zou uiteindelijk de laatste wedstrijd in het shirt van Ajax worden voor Klaas Jan Huntelaar: FC Twente - Ajax op 14 januari 2021. De spits werd in de slotfase van het duel ingebracht bij een 1-1-tussenstand. Binnen een paar minuten zette hij het duel volledig op zijn kop. Met twee doelpunten in twee minuten hielp hij Ajax aan drie punten in Enschede: 1-3.