On This Day | De legendarische minuten van Huntelaar in Enschede

Het zou uiteindelijk de laatste wedstrijd in het shirt van Ajax worden voor Klaas Jan Huntelaar: FC Twente - Ajax op 14 januari 2021. De spits werd in de slotfase van het duel ingebracht bij een 1-1-tussenstand. Binnen een paar minuten zette hij het duel volledig op zijn kop. Met twee doelpunten in twee minuten hielp hij Ajax aan drie punten in Enschede: 1-3.

• #OnThisDay

Noa Lang FC Twente 1280

On This Day | Noa Lang is de baas in Enschede

Het leek een moeilijke middag te worden op 1 december 2019 in Enschede. Ajax kwam op een 2-0-achterstand bij FC Twente. Daarna stond basisdebutant Noa Lang op. De buitenspeler maakte tegen de Twentenaren een hattrick en zorgde mede met zijn treffers voor een 2-5-overwinning Overijssel.