Ondanks zege geen kampioenschap voor Ajax Vrouwen

Hoekstraheader
Hoekstraheader

De Ajax Vrouwen zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd kampioen te worden van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Ajacieden wonnen weliswaar met 1-3 bij ADO Den Haag, maar koploper FC Twente maakte ook geen fout. Door hun 2-0-zege op Telstar bleef het verschil twee punten in tukkers voordeel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ADO Den Haag – Ajax Vrouwen 1-3 (1-1)
36.
Tolhoek 0-1
41. Loonen 1-1 (p.)
63. Yohannes 1-2
84. T. Hoekstra 1-3

Ajax Vrouwen: Van Eijk, Kardinaal, Spitse (65. Keijzer), De Sanders, De Klonia (72. Verhoeve), Van Gool (65. Van de Velde), Noordam, Yohannes (85. Tromp), Grant (46. Keukelaar), Tolhoek, T. Hoekstra

Gerelateerde artikelen

Bakker 'Misschien Een Hele Kleine Teleurstelling' Thumbnail 1

Bakker: 'Misschien een hele kleine teleurstelling'

Suzanne Bakker was duidelijk in haar analyse na afloop van het uitduel met ADO Den Haag. De Ajacieden wonnen met 1-3, maar een feestje bleef op de slotdag uit doordat koploper FC Twente ook drie punten pakte. "Misschien een hele kleine teleurstelling, maar ook blij met de drie punten en met het gevoel dat wij mee kunnen nemen naar de laatste twee weken van het seizoen", zei de coach. Ook Nikita Tromp komt aan het woord. De spits maakte na lange afwezigheid haar rentree.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

240510 VB Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen kijken uit naar seizoensontknoping: 'Er is altijd een klein stukje hoop'

De Ajax Vrouwen mogen op de laatste speeldag nog een klein beetje hopen op de titel. Als FC Twente punten verspeelt tegen Telstar en de Ajacieden winnen wel van ADO Den Haag, dan mag de champagne alsnog ontkurkt worden. "Er is altijd een klein stukje hoop dat je hebt", stelt captain Sherida Spitse. Ook Nadine Noordam blikt vooruit op de seizoensontknoping.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Mama En Kay Lee De Sanders

Lieve Mama #1 | Kay-Lee de Sanders

Dit is de eerste aflevering van onze nieuwe rubriek in aanloop naar Moederdag: 'Lieve Mama'. In deze video spreken we met Kay-Lee de Sanders en haar moeder over Kay-Lee's eerste stappen in de wereld van het voetbal en de onvoorwaardelijke steun.

Tags

  • #DeSanders

Socials