Owusu: 'Toen hij boven de 1000 kwam, schrok ik'

Z7M1351
Z7M1351

In de strijd om de Richard Witschge Bokaal was er nog 1 uitdager. Lukte het Leshayro George om Richano Owusu te passeren?

Tags

  • #TalentTuesday

Socials

Gerelateerde artikelen

Top10

Top 10 Goals | Ajax O19

Ajax O19 kende een goed seizoen, waarin fantastische goals werden gemaakt. Hier volgen de 10 mooiste.

Tags

  • #Ajax O19

Socials

Rasmussen3

U19's Dream #3 - 'Enjoy and show yourself'

In de schaduw van het 1e elftal is Ajax O19 ook dit seizoen weer actief in de prestigieuze UEFA Youth League. Het team van John Heitinga droomt ervan het equivalent van de Champions League voor jeugdploegen te winnen.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO19

Socials

Eskild Dall

Dall: 'Dolberg is mijn inspirator'

Ajax heeft de 17-jarige Eskild Munk Dall voor 3 jaar gecontracteerd. De Deense aanvaller komt over van Silkeborg IF, de club waar ook Kasper Dolberg opgroeide. Voor Dall kwam de belangstelling van Ajax als een verrassing. “Ik kon het niet geloven. Ik speelde in Denemarken voor een heel kleine club. Als een grote club als Ajax dan interesse toont, is dat iets heel groots.” 'Verder ben ik vrij lang, maar ook technisch vaardig. En ik vind van mezelf dat ik redelijk snel ben.' Dall maakt van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de fans van Ajax. “Ik speel voorin en ben tweebenig. Verder ben ik vrij lang, maar ook technisch vaardig. En ik vind van mezelf dat ik redelijk snel ben.” 5-jarig jubileum 📸 Dall bewandelt dus hetzelfde pas als Dolberg. Het toeval wil dat de 2 al eens gezamenlijk in een Ajax-shirt op de foto werden gezet. “Toen Kasper bij Ajax tekende, kwam hij naar onze school. Dat is op de dag af precies 5 jaar geleden.” Toch hoopt de Deen niet continu vergeleken te gaan worden met zijn oudere landgenoot. “Ik heb veel respect voor hem en hij is absoluut 1 van de grootste inspirators in voetbal voor mij. Maar ik ben zeker niet de nieuwe Dolberg. De mensen bij Ajax kennen Kasper, maar mij nog niet. Aan mij de taak om te laten zien wat ik in huis heb.” Dall sluit het komend seizoen aan bij Ajax O18.

Tags

  • #Dall

Socials