Kijk live mee naar persconferentie met Bakker en Spitse

Suzanne Bakker en Sherida Spitse schuiven dinsdagochtend aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor een persconferentie in aanloop naar Ajax Vrouwen - Paris Saint-Germain in de UEFA Women's Champions League (UWCL). De aftrap van het duel in het stadion van Ajax is woensdag om 21:00 uur. Het persmoment is live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen hebben zich voor de eerste keer geplaatst voor de groepfase van het grootste Europese clubtoernooi voor vrouwen. Deze nieuwe opzet van de UWCL bestaat sinds 2021. In de voorronde werd er gewonnen van zowel FC Dinamo BSUPC als FC Z├╝rich.

Gerelateerde artikelen

HL1920

Ajax Vrouwen openen groepsfase UWCL tegen Paris Saint-Germain

De UEFA heeft zaterdag het speelschema bekendgemaakt voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. De Ajax Vrouwen openen de poulefase met een thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Het duel wordt op 15 november om 21:00 uur gespeeld. De Amsterdammers werden vrijdag ook gekoppeld aan Bayern München en AS Roma.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Bakker1920 2

Bakker over UWCL-loting: 'We zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen'

De loting in Nyon heeft vrijdagmiddag uitgewezen dat de Ajax Vrouwen het in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League op gaan nemen tegen Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma. Trainer Suzanne Bakker kijkt uit naar de affiches. "We hebben in het verleden al laten zien dat we uitstekende resultaten kunnen behalen tegen topclubs."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials