Programma jeugd: 4 keer AZ

Ajaxo17vsaz
Ajaxo17vsaz

De 3e speelronde van de jeugdcompetities staat voor Ajax in het teken van een 4-dubbele Noord-Hollandse derby. Ajax O12, O13-1, O14 en O16 nemen het allen op tegen AZ. Vooral voor O16 is het zaak dat er punten worden gepakt tegen de ploeg uit Alkmaar. Het team van Misha Salden staat op dit moment 3e en heeft de 3 punten hard nodig om niet te ver achterop te raken op koploper PSV. Vorige week werd er nog met 4-4 gelijkgespeeld tegen Sparta Rotterdam.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Daarnaast speelt O13-2 ’s ochtends nog een wedstrijd tegen het Haagse Quick. Het 2e team van O13 team heeft tot nu toe elke wedstrijd gewonnen in de competitie en gaat zaterdag voor de 4e overwinning op rij.

De speeldag wordt afgesloten met Ajax O15. Zij ontvangen NAC Breda. De wedstrijd tegen de nummer 6 van de competitie begint om 15:00 uur.

Mini-Klassieker afgelast
Om 14:30 uur zou eigenlijk nog de mini-Klassieker tussen Ajax O17 en Feyenoord O17 op het programma staan. Deze wedstrijd gaat echter niet door in verband met ziekteklachten bij de Rotterdammers. Of het om het coronavirus gaat is onduidelijk, maar beide clubs hebben in overleg met de KNVB besloten dat deze wedstrijd op een later tijdstip wordt gespeeld.

Het programma:

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

Axeldongen

Ajax contracteert Amourricho van Axel Dongen

Ajax heeft Amourricho van Axel Dongen (Almere, 29 september 2004) gecontracteerd. De aanvaller tekende een contract dat ingaat op 29 september 2020 en loopt tot en met 30 juni 2023. Het betreft het 1e contract voor de jeugdinternational.

Tags

  • #VanAxelDongen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl