Reiziger en Rasmussen na winstpartij: 'Missie is geslaagd'

Ajax sloot de trip naar Curaçao af met een 1-5-overwinning op Team Curaçao. Michael Reiziger en Christian Rasmussen keken positief terug op de wedstrijd en de reis: "Ik ga met een goed gevoel de vakantie in".

Tags

  • #ForTheFuture 🇨🇼

Socials

De start was even wennen, erkende Reiziger. "We hebben veel activiteiten gehad, waardoor we gisteren pas voor het eerst hebben getraind. Na het moeizame begin liep het beter en vielen er mooie goals. We hebben genoten."

Vertrouwen
Reiziger had geen zorgen na de achterstand. "Het komt wel goed, dacht ik. We creëerden namelijk veel kansen. De gelijkmaker kwam heel snel, het tempo ging omhoog en dan komen de goals vanzelf."

Met de bal in zijn handen stond Rasmussen trots voor de camera. "Het voelt geweldig. De laatste vond ik het mooist, het stiftje over de doelman."

Het publiek heeft genoten volgens Reiziger. "De sfeer was erg leuk. Het team heeft sowieso genoten van de hele week. Ze hebben allerlei dingen gedaan en het land leren kennen. De missie is geslaagd." Veel jongens speelden ongeveer twintig minuten. "Dat was ook de bedoeling, sommigen spelen binnenkort weer interlands. Ze hebben nu een paar dagen rust en dan begint het weer."

Mooie plek
De reis naar Curaçao was super. "Het was wel warm, maar het is goed met het eerste mee te zijn. Ik ben veel op de club natuurlijk, het is leuk om nu ook eens met elkaar ergens anders te zijn. Ik ga met een goed gevoel de zomer in en neem deze bal mee. Hij krijgt een mooie plek thuis", besloot de maker van vier doelpunten met een grote glimlach.

Tags

  • #ForTheFuture 🇨🇼

Socials

Gerelateerde artikelen

Hansencuracao1280

Curaçao-trip | Aan het einde van de reis

Dit was het nieuwsblog van de Curaçao-trip waarmee landskampioen Ajax het seizoen 2021/2022 afsluit. In dit blog kan je de verrichtingen van de Ajax-selectie van dag tot dag teruglezen.

Tags

  • #ForTheFuture 🇨🇼

Socials

Futuregoals2

Curaçao part 2 | Van Future Goals tot training in Willemstad

De Ajacieden zijn inmiddels al enkele dagen op Curaçao en hebben kennis kunnen maken met de lokale bevolking. Bij de lancering van het partnership tussen de club en Sandals Resort speelden Steven Berghuis, Edson Álvarez, Jurriën Timber en Ajax-directeur Edwin van de Sar een potje voetbal op het schoolplein. In de avond stond er een training op het programma voor de selectie.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl