Rewind | Zes doelpunten en de beker voor O17

De bekerfinale van Ajax O17 werd zaterdag op sportcomplex de Toekomst een waar spektakelstuk. Een voorsprong van 4-0 bij de rust werd door ADO O17 na de rust snel teruggebracht tot 4-3. Tot een gelijkmaker kwamen de gasten niet. Ajax herpakte zich, scoorde tweemaal en won met 6-3. Wij waren erbij.

• #AjaxO17

De Ajacieden maakten fraaie goals en speelden bij vlagen prachtig. Een van de hoogtepunten was de wonderschone aanname en pass van Levi Acheampong op eigen helft. Kijk en geniet.

Bounida Regen Doelpunt 1920

Highlights Ajax O17 – ADO O17 | Ajacieden grijpen beker

Ajax O17 heeft zaterdagmiddag op sportcomplex de Toekomst de bekerfinale tegen de leeftijdsgenoten van ADO gewonnen. Na een 4-0-ruststand kwamen de gasten terug tot 4-3, maar de ploeg van Michael Lamey besliste het duel in de slotfase met twee treffers: 6-3.