Samenvatting Ajax - NEC

Ajax wacht nog op de eerste overwinning van februari. In de Johan Cruijff ArenA kwam de ploeg van John van ’t Schip in de Eredivisie niet verder dan een gelijkspel tegen NEC: 2-2. De gelijkmaker van de Nijmegenaren viel diep in blessuretijd.

• #AJANEC

• #AJANEC

Schip1920 2

Van 't Schip: 'We kwamen niet aan voetballen toe'

Ajax is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen NEC winnend af te sluiten. De doelpunten van Brian Brobbey en Carlos Forbs bleken niet genoeg te zijn voor de drie punten. Door een late tegentreffer eindigde de wedstrijd in 2-2. Hier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.