Samenvatting Jong Ajax - Willem II

Jong Ajax heeft in eigen huis niet kunnen winnen van Willem II in de Keuken Kampioen Divisie. Via Sontje Hansen kwamen de beloften in de eerste helft nog wel op voorsprong. De Tilburgers stelden in de tweede helft orde op zaken. Een kwartier voor tijd maakte Lucas Woudenberg de winnende treffer voor de bezoekers: 1-2.

• #JongAjax

• #JongAjax

Van Basten 1920 1

Top 10 Goals | Marco van Basten

Marco van Basten viert dinsdag 31 oktober zijn 59e verjaardag. De oud-spits speelde van 1982 tot en met 1987 bij Ajax en won in Amsterdam onder meer de Europa Cup II en drie landstitels. Ter ere van zijn geboortedag hebben wij tien mooie treffers op een rij gezet.