Sc Heerenveen Vrouwen – Ajax Vrouwen uitgesteld

Ajax Vr Sc Hveen Vr 2122 880 Copyright Proshots 13613656
Ajax Vr Sc Hveen Vr 2122 880 Copyright Proshots 13613656

De wedstrijd tussen sc Heerenveen Vrouwen en Ajax Vrouwen van vrijdag 21 januari gaat niet door. De Ajacieden kunnen als gevolg van meerdere positieve coronauitslagen binnen de selectie niet het vereiste minimum aantal speelsters meenemen naar Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Alle speelsters die vorige week vrijdag aan de aftrap van de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verschenen, waren in bezit van een negatieve testuitslag. Ondanks de zeer strenge maatregelen waaraan team en staf zich houden, kwamen er uit een testronde op dinsdag meerdere positieve uitslagen. De positief geteste speelsters zijn direct in isolatie gegaan.

Omdat het team voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen niet aan het door de KNVB vereiste minimum van twaalf veldspelers en één keeper kon voldoen, heeft Ajax contact opgenomen met de bond en een verzoek ingediend om de wedstrijd uit te stellen. Na overleg tussen de Ajax en de KNVB is besloten gehoor te geven aan dit verzoek. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe speeldatum.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

ABNAMRO1280

30 jaar: ABN AMRO x Ajax

Ajax en sponsor ABN AMRO zijn dertig jaar aan elkaar verbonden. Eerst aan Ajax 1 en als partner van de Toekomst. Sinds 2015 is de bank de hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Dertig jaar Ajax, betekent dertig jaar aan prachtige herinneringen. Op naar een mooie toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials