Schrijf je in voor de Ajax Meiden Talentendag

Talentendag1920
Talentendag1920

Ajax zoekt talentvolle meiden in verschillende leeftijdsgroepen om de Ajax Talentenacademie te versterken. Talentvolle keepers kunnen zich ook aanmelden. De Talentendag wordt op zondag 17 maart georganiseerd op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Talentendag

Socials

Inschrijven
Meiden (veldspelers en keepers) met de geboortejaren 2010, 2011,2012,2013 & 2014 kunnen zich via deze link inschrijven.

De inschrijving sluit op 8 maart en later aanmelden is niet mogelijk. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er zit een limiet op het aantal deelnemers. Een inschrijving biedt daarnaast geen garantie op deelname. Alle geselecteerde deelnemers ontvangen in de week van 11 t/m 15 maart een uitnodiging voor de Talentendag. Op de dag zelf kan er naar een identiteitsbewijs worden gevraagd, zodat iedereen in de juiste leeftijdscategorie wordt ingedeeld.

Contact
Datum en leeftijdsgroepen staan vast en het is niet mogelijk om meiden aan te melden uit een ander geboortejaar. Er wordt per leeftijdscategorie een indeling gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om een voorkeur voor een tijdstip door te geven. Bij vragen kan er contact opgenomen worden per e-mail via info@ajaxcampsenclinics.nl. Individuele verzoeken voor uitzonderingen (meetrainen of scouten bij een reguliere training etc.) worden niet in behandeling genomen.

Social 1080X1080

Over de Ajax Talentendag Meiden
De eerste Talentendag voor meiden vond plaats in 2013. Twee jaar later, in 2015, is manager Ajax Vrouwen Daphne Koster in samenwerking met ABN AMRO een traject gestart waarbij talentvolle meiden een trainingsstage konden volgen. Mede dankzij ABN AMRO heeft de jeugdopleiding voor meiden een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo trainen de O10, O12, O14 en O16 (met een aantal speelsters van de Talentendag uit 2015) wekelijks bij Ajax. Het Talententeam traint net als de Ajax Vrouwen dagelijks op sportcomplex de Toekomst en steeds meer meiden trainen inmiddels in de jeugdopleiding van Ajax.

Niet alleen bij Ajax 1 staan elk seizoen nieuwe talenten op, ook bij de Ajax Vrouwen kloppen steeds meer talenten op de deur van het eerste. Dit seizoen maakten Lily Yohannes, Danique Tolhoek en Lotte Keukelaar, in navolging van onder meer Rosa van Gool, Isa Kardinaal, Regina van Eijk en Milicia Keijzer, de overstap van het Talententeam naar het eerste.

Gerelateerde artikelen

Twente1920

Highlights FC Twente - Ajax Vrouwen | Knappe topperzege

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een knappe zege geboekt op bezoek bij FC Twente. De Amsterdammers wonnen de topper in Enschede met overtuigende cijfers: 0-3. Het gat met de koploper van de Azerion Vrouwen Eredivisie is hierdoor verkleind tot zes punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Twente1920 2

Ajax Vrouwen winnen topper in Enschede met ruime cijfers

De Ajax Vrouwen hebben zondag goede zaken gedaan in de Azerion Vrouwen Eredivisie. In de Grolsch Veste waren de Ajacieden met 0-3 te sterk voor koploper FC Twente. Romée Leuchter, Nadine Noordam en invaller Jonna van de Velde maakten de Amsterdamse doelpunten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Beker 1920

Ajax Vrouwen spelen uniek bekerduel met Talententeam

In de kwartfinale van de KNVB Beker spelen de Ajax Vrouwen tegen het Ajax Vrouwen Talententeam. Dat heeft de loting maandagmiddag uitgewezen. De aftrap van de wedstrijd is op donderdag 14 maart om 19:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials