Special | 'Antony & Larissa: Vanaf de eerste omhelzing'

Een vriendschap voor het leven. Dat hebben Antony en Larissa, een tienjarig meisje uit Brazilië. Sinds Antony’s periode bij São Paulo hebben de twee een innige band met elkaar. Op uitnodiging van Ajax was Larissa met haar familie in Amsterdam om, samen met de Ajacied, een geweldige tijd te beleven.

Tags

  • #Antony

Socials

Larissa leidt al geruime tijd aan een vorm van kanker en kwam onlangs met haar moeder en twee zussen naar Amsterdam. Antony ontving haar met open armen en gaf de Braziliaanse een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Ook was ze aandachtig toeschouwer tijdens Ajax – PEC Zwolle (3-0).

Juichgebaar
Larissa werd fan van Antony tijdens zijn periode bij São Paulo, de club uit de stad waarin ze woont. De eerste kennismaking was bijzonder en leverde een vriendschap voor het leven op. Zo maakt Antony na een doelpunt een 'L' met zijn vingers, een verwijzing naar zijn zoontje Lorenzo én Larissa.

In de special wordt de bijzondere vriendschapsband op een prachtige wijze zichtbaar.

"Ze geeft me kracht en inspiratie. Om Larissa in Amsterdam te zien in plaats van Brazilië vind ik heel leuk", begon Antony. Aangekomen in het hotel naast de Johan Cruijff ArenA kon Larissa haar geluk niet op bij het zien van haar kamer. "Ik ben heel erg blij."

Levenslessen
Na de eerste omhelzing in het stadion waren de twee onafscheidelijk. "Ik heb haar gemist. Het is zo belangrijk voor me dat ze hier is. In Brazilië heeft ze me laten zien hoe het moet in het leven; niet klagen, volhouden en sterk zijn. Larissa heeft me geleerd om bepaalde dingen meer te waarderen", zei de Ajacied.

"Vanaf de eerste keer dat ik Antony zag was ik heel blij. Hij geeft me heel veel kracht", glunderde Larissa. Ook haar moeder was onder de indruk van het bezoek aan Amsterdam. "We genieten volop en het is een unieke ervaring. We zullen dit voor altijd koesteren. Het is zo bijzonder voor Larissa."

De innige band tussen de twee beschreef Antony in enkele prachtige zinnen. "Voor mij is het heel belangrijk om haar in mijn leven te hebben. Als ik haar omhels, voel ik me goed. Ik word er blij van."

Tags

  • #Antony

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony Interview 880

'Alle emotie kwam eruit' | Antony na intense Klassieker

Antony werd zondag in de Klassieker verkozen tot King of the Match, mede dankzij zijn doelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Na afloop spraken we met de Braziliaan en lieten we hem de beelden zien van zijn explosie van vreugde.

Tags

  • #AJAFEY
  • #Antony

Socials

Antony KOTM 880

In de spotlight | Antony tegen Feyenoord

Antony werd tijdens Ajax - Feyenoord verkozen tot King of the Match mede dankzij zijn winnende doelpunt in de slotfase van het duel. Onze cameraman volgde de Braziliaan gedurende de hele wedstrijd en dat leverde deze fraaie beelden op.

Tags

  • #AJAFEY
  • #Antony

Socials

Antonyjuichen1280

Alle doelpunten en assists van Antony in 2021

Panna's, fabelachtige dribbels en heerlijke doelpunten; het kalenderjaar van Antony in een notendop. De Braziliaan was één van de uitblinkers van 2021. We hebben alle treffers en assists van de buitenspeler op een rijtje gezet.

Tags

  • #Antony

Socials