Special 'The Hunter' | 'Bereikt, genoten, gestopt'

Klaas Jan Huntelaar, een superspits bij Ajax. In de special 'The Hunter' kijkt de Ajacied terug op zijn geweldige spelerscarrière in Amsterdam: van zijn komst in 2006 tot zijn productiviteit in de Klassiekers en van zijn band met Luis Suárez tot het droomseizoen 2018/2019.

Tags

  • #Huntelaar

Socials

We spreken Huntelaar een kleine twee jaar na zijn laatste doelpunten voor Ajax op bezoek bij FC Twente (1-3). Met de openhartige Ajacied blikken we terug op zijn spelerscarrière in Amsterdam, die in 2006 startte na zijn overgang van sc Heerenveen.

De oud-spits van Ajax bespreekt onder meer zijn bijzondere band met Luis Suárez en Hakim Ziyech, zijn vertrek én terugkeer en het droomseizoen 2018/2019. Van talent tot ervaren vedette en heel veel goals: Klaas Jan Huntelaar.

Gerelateerde artikelen

Huntelaargoal

All the goals | 158 keer Klaas Jan Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar neemt voor een tweede keer afscheid bij Ajax. De aanvaller scoorde over twee periodes maar liefst 158 keer voor de club. Dit zijn al zijn doelpunten in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Huntelaar

Socials

Huntelaarthumb

Jarige Huntelaar | De perfecte spits volgens Klaas Jan

Klaas Jan Huntelaar viert op 12 augustus zijn 39e verjaardag. De huidige assistent technisch manager van Ajax stelde in 2020 zijn ideale spits samen aan de hand van de belangrijkste vaardigheden waarover een echte nummer negen moet beschikken. Onder andere Dennis Bergkamp, Didier Drogba en Gabriel Batistuta passeerden de revue.

Tags

  • #Huntelaar

Socials

Huntelaargoal

Huntelaar kopt zich in 'club van 150'

Klaas Jan Huntelaar heeft tegen PEC Zwolle zijn 150e goal in de Eredivisie gemaakt. Hij is daarmee de vijftiende speler in de historie die deze grens op het hoogste Nederlandse voetbalniveau heeft weten te slechten. 'The Hunter' maakte 117 van zijn treffers in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Huntelaar150

Socials