STAAN en Ajax sluiten partnership

Staanheader
Staanheader

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur bij AFC Ajax: "We hebben STAAN leren kennen als ambitieuze professionals die een scherp oog hebben voor het herkennen van de juiste mensen."

"Ik ben onder de indruk van hun groeiambitie; STAAN is de afgelopen jaren vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam hard gegroeid, heeft de ambitie om verder door te groeien en op topniveau te blijven presteren. Met ons bereik en ons netwerk willen we ze daar graag bij helpen."

Danny 't Hoen, managing director bij STAAN Finance & Consultancy: "Het partnership met Ajax geeft ons de mogelijkheid om ons te associëren met succesvol presteren en onze naam onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Tevens willen we aan het indrukwekkende zakelijke netwerk van Ajax bewijzen dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten."

Tags

  • #Business

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudus1280

Ajax en adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

In een Johan Cruijff ArenA met nagenoeg een seizoen lang geen publiek, was het ‘oude logo’ een schaarse getuige van de thuiswedstrijden van Ajax. Het indrukwekkende door fans gecreëerde doek was week in, week uit te zien achter de goal, in het vak dat normaal gesproken tijdens wedstrijden als kloppend hart van een kolkende Johan Cruijff ArenA fungeert.

Tags

  • #2021/2022

Socials