Start losse verkoop Eredivisie

Fansajafor
Fansajafor

Nu alle thuiswedstrijden in een volle Johan Cruijff ArenA mogen worden gespeeld, zal ook de losse kaartverkoop van de overige Eredivisiewedstrijden tot de winterstop binnenkort plaatshebben.

Tags

  • #Tickets
  • #AJAPSV

Socials

Ajax - PSV
Op zondag 24 oktober spelen we om 16:45 uur in eigen huis de topper tegen PSV. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf woensdag 13 oktober 10:00 uur vanaf 45 euro verkrijgbaar in de online ticketshop.

Na seizoenkaarthouders zullen op donderdag 14 oktober vanaf 10 uur de leden van de Supportersvereniging aan de beurt zijn om te kopen. Vanaf vrijdag 15 oktober 10 uur kunnen ook de clubcardhouders kaarten bestellen.

Overige wedstrijden
Wil je nog voor de winterstop een keer naar Ajax? Vanaf woensdag 27 oktober start de losse kaartverkoop van de resterende thuisduels met onder andere Go Ahead Eagles, AZ, Willem II en Fortuna Sittard.

Op de hoogte blijven?
Kaarten zijn beschikbaar vanaf 28 euro. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid beperkt zijn. Wil je bericht ontvangen als de verkoop van start gaat, laat dan hier je gegevens achter.

Tags

  • #Tickets
  • #AJAPSV

Socials