Tadic blikt vooruit op FC Utrecht-uit: 'We zijn de wedstrijd in Amsterdam niet vergeten'

Dusan Tadic laat weten dat hij en zijn ploeggenoten een prima voorbereiding op de tweede seizoenshelft hebben gehad, ondanks het verkorte trainingskamp in Portugal. De Ajacieden zijn klaar voor het duel met FC Utrecht.

Tags

  • #Tadic
  • #UTRAJA

Socials

"De faciliteiten in Portugal waren perfect", blikt de Serviër terug. "We hebben alsnog drie dagen goed kunnen trainen. We hebben vijf of zes sessies gedaan op een uitstekend veld. Met een beetje zon erbij zelfs."

De snelle terugkeer naar Nederland heeft verder geen invloed gehad op de voorbereiding, bevestigt de captain. "We hebben hier ook hard getraind. Zelfs het weer was eigenlijk prima. Geen probleem dus."

Hervatting Eredivisie
Komende zondag is FC Utrecht in Stadion Galgenwaard de eerste tegenstander in 2022. "FC Utrecht is altijd sterk tegen Ajax. Maar wij zijn erg gemotiveerd om te winnen, omdat we de vorige keer verloren. Toen waren we slordig. We zijn die wedstrijd in Amsterdam niet vergeten."

Ajax speelt zondag zonder de internationals Sébastien Haller en Andre Onana. "Maar wij hebben een nieuwe speler binnen de selectie", lacht Tadic die daarmee doelt op Brian Brobbey.

Volgens de aanvoerder is de selectie klaar voor de hervatting van de Eredivisie. "Iedereen is klaar om weer te beginnen. Dat kan het beste met wedstrijden. Het is fijn dat je dan direct een sterke tegenstander treft."

Tags

  • #Tadic
  • #UTRAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Timber1280 11.1

In beeld | Het vizier op FC Utrecht

Na een welverdiende winterstop gaat de blik deze week weer op FC Utrecht. Komende zondag brengt Ajax een bezoek aan de Domstad. De wedstrijd in de negentiende speelronde van de Eredivisie begint om 12:15 uur. Dinsdagmiddag werd er getraind op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar het duel met de nummer zeven van de competitie.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Go Zu Bu Yu K

Gözübüyük fluit FC Utrecht – Ajax

De KNVB heeft dinsdag de scheidsrechtersaanstellingen bekendgemaakt voor de 19e speelronde van de Eredivisie: Serdar Gözübüyük is zondag vanaf 12:15 uur de leidsman bij Ajax’ uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Stadion1280

Zo zag 2021 eruit voor Ajax

Het jaar 2021 zit erop. Twaalf maanden vol ups en downs. Tijd om terug te blikken. Dit was het jaar van de 35e landstitel en een foutloze groepsfase van de UEFA Champions League.

Tags

  • #Ajax2021

Socials