Tahirović: 'We hebben vertrouwen in ons systeem'

Na afloop van het verloren duel met RSC Anderlecht stonden Davy Klaassen en aanwinst Benjamin Tahirović voor de camera. Ondanks de nederlaag heerst er vertrouwen bij de nieuweling. "We hebben de kwaliteit om heel erg goed te worden."

Tags

  • #PreSeason
  • #ANDAJA

Socials

Ondanks de nederlaag genoot Klaassen wel van het weerzien met oude bekenden zoals Jan Vertonghen en Kasper Dolberg. "Dat is altijd leuk. Maar uiteindelijk kom je om te voetballen en wil je winnen." De eerste kans van de thuisploeg lag er gelijk in via ex-Ajacied Dolberg. "Dat is zijn kwaliteit, hè. Je moet hem geen kansen geven."

Trainingskamp
Uiteindelijk was het veldspel van Ajax niet eens zo slecht, maar waren de betere kans er voor Anderlecht. "Ik denk dat wij de druk er niet goed genoeg opkregen. Daar voetbalden zij onderuit. We moeten ons nog wel focussen juist op het veldspel. Daar hebben we nog drie weken voor."

"We gaan hard trainen", vervolgt Klaassen. "Het trainingskamp van de komende week is ook belangrijk voor de teambuilding. Je bent toch hele dagen bij elkaar. Dan leer je elkaar beter kennen. Het geeft daarnaast ruimte om veel te trainen aan ons spel."

Gerelateerde artikelen

Tahirovic 1920 2

Ajax onderuit in Brussel

De Amsterdammers hebben op bezoek bij RSC Anderlecht met 3-0 verloren. Oud-Ajacied Kasper Dolberg, Olivier Aertssen (e.d.) en Benito Raman scoorden namens de thuisploeg.

Tags

  • #PreSeason
  • #ANDAJA

Socials