Tante Es (108) voor het eerst naar Ajax: 'Gaan nu feestvieren'

Tante Es is maar liefst 108 jaar oud en daarmee de oudste inwoner van Amsterdam. Ze is al meer dan een eeuw fan van Ajax en heeft alle kampioenschappen meegemaakt, maar kon helaas nog nooit een wedstrijd bezoeken. Tot afgelopen zaterdag.

Tags

  • #TanteEs

Socials

Op uitnodiging van Ajax bezocht ze de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo. Tante Es werd speciaal opgehaald, kreeg de beste plek, werd gedag gezegd door grote sterren en kreeg uiteraard een speciaal shirt. Het was een dag om nooit meer te vergeten. "Ik geniet van het leven. Jullie hebben mij zo'n verrassing gegeven. Waar heb ik dat aan te danken?"

Gerelateerde artikelen

Medicongeloof1920

Medić: 'Gevoel dat ik nog droom'

Dit is het liveblog rondom Ajax - Heracles. Lees hier alles terug over de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Het is 4-1 geworden in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Medic1

Highlights Ajax – Heracles | Kanonskogel Medić helpt Ajax op weg

Ajax is het seizoen goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA was de ploeg van debuterende trainer Maurice Steijn zaterdagavond met 4-1 te sterk voor Heracles Almelo. Voor de recordkampioen scoorden Jakov Medić, Mohammed Kudus en Steven Bergwijn (2). Vooral de gelijkmaker van debutant Medić was wonderschoon.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Reportage 1920

Jong en oud geniet tijdens Open Dag

De Ajax Open Dag was de perfecte gelegenheid voor Ajax-fans om hun favoriete Ajacieden live in actie te zien. Onder meer diverse spellen binnen en buiten de Johan Cruijff ArenA, een Ajax-quiz én spelers op het veld resulteerden in een super dag. "Ik heb het hardste geschreeuwd voor Steven Bergwijn."

Tags

  • #OpenDag

Socials