Jong en oud geniet tijdens Open Dag

De Ajax Open Dag was de perfecte gelegenheid voor Ajax-fans om hun favoriete Ajacieden live in actie te zien. Onder meer diverse spellen binnen en buiten de Johan Cruijff ArenA, een Ajax-quiz én spelers op het veld resulteerden in een super dag. "Ik heb het hardste geschreeuwd voor Steven Bergwijn."

Tags

  • #OpenDag

Socials

Gerelateerde artikelen

Header Open Dag Rensch 1920

In beeld | Sfeervolle Open Dag in Johan Cruijff ArenA

Lachende kinderen, gevulde tribunes en veel Ajacieden op het veld: de mooie taferelen dinsdag tijdens de Open Dag in de Johan Cruijff ArenA. Van interviews met de trainer, de nieuwe aanvoerder en de Ajax Vrouwen tot enkele feestelijke optredens en een open training: alles kwam voorbij.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Still Steven Bergwijn Captain

Bergwijn nieuwe aanvoerder: 'Het is een eer'

Steven Bergwijn is komend seizoen de aanvoerder van Ajax 1. Toen de trainer hem bij zich riep, had de aanvaller niet direct in de gaten wat er ging gebeuren. "Ik dacht: wat heb ik nu weer gedaan?"

Tags

  • #Bergwijn

Socials

Still Replay 1920

Ajacieden passen nieuwe kleding Replay

De competitiestart staat voor de deur. De Ajax-selectie draagt ook rondom wedstrijden van het seizoen 2023/2024 kleding van Replay. De Amsterdammers meldden zich op de Toekomst om de nieuwe lijn te passen. "Ik vind hem er heel goed uitzien."

Tags

  • #Replay

Socials