Taylor en Jensen debuteren: 'Mooi moment voor ons'

De tweede helft van Ajax - PEC Zwolle kreeg een bijzonder tintje door het debuut van twee Ajacieden. Kenneth Taylor en Victor Jensen kijken met trots terug op hun eerste minuten als speler in Ajax 1.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Taylor besefte bij zijn invalbeurt dat een belangrijk moment was aangebroken. "Dan is het je kans. Je kans om jezelf te laten zien." Van bibberende knieën had hij geen last: de middenvelder bleef rustig. "Dat had er ook mee te maken dat er geen publiek bij was."

Vrienden
"We keken elkaar even aan en dan weet je al genoeg", gaat Taylor in op het feit dat hij zijn debuut met Jensen kon delen. "We zijn gewoon goede vrienden, dus het was leuk samen ons debuut te kunnen maken. Het was een mooi moment voor ons allebei."

Daar sluit Jensen zich volledig bij aan. "Het was mooi om met Kenneth te kunnen genieten van dit moment. Top dat ik met hem mijn debuut heb gemaakt."

Het kwam allemaal niet vanzelf voor de 20-jarige Deen. Dat maakte zijn debuut alleen maar extra waardevol. "Ik heb wel veel blessures en zware periodes gehad hier. Maar dit was het moment waar ik op heb gewacht."

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Gerelateerde artikelen