Taylor over Marseille-uit: 'Winnen is het enige dat telt'

Kenneth Taylor heeft een positief gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse. De 21-jarige middenvelder, die tegen de Arnhemmers goed was voor een doelpunt en een assist, blikt ook alvast vooruit op de Europese ontmoeting met Olympique Marseille. "Ik heb gehoord dat het gruwelijk is om daar te spelen."

Tags

  • #UEL
  • #OMAJA
  • #Taylor

Socials

"Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. De eerste helft kon beter, maar na rust speelden we goed", blikt Taylor terug op de 5-0-overwinning op Vitesse. "Persoonlijk was het ook een prima pot. Ik heb een doelpunt gemaakt en een assist gegeven, dus dat is altijd wel fijn."

"Het liep goed en dat voelden we ook wel in het veld", vervolgt de Ajax-middenvelder. "Ik denk dat we zeker stappen maken en dat merken wij ook als team. Dat geeft ons zeker meer vertrouwen."

Olympique Marseille-uit
Taylor kijkt uit naar de wedstrijd tegen Olympique Marseille. "Ik heb goede verhalen gehoord over de sfeer in het stadion. Het is schijnbaar gruwelijk om daar te spelen, mede door de fans. Dat is altijd wel leuk, al is het wel jammer dat er geen Ajax-supporters welkom zijn."

Volgens de 21-jarige Ajacied liggen er in Frankrijk zeker kansen tegen Olympique Marseille. "We moeten gewoon ons eigen spel spelen en alle vertrouwen hebben dat we daar gaan winnen. De wedstrijd van zaterdag tegen Vitesse heeft iedereen een goed gevoel gegeven", besluit Taylor.

Gerelateerde artikelen

Sozza1920

Italiaan Sozza fluit uitduel met Marseille

De uitwedstrijd tegen Olympique Marseille is donderdag in Italiaanse handen. Het duel in Zuid-Frankrijk wordt gefloten door Simone Sozza, zo is door de UEFA bekendgemaakt.

Tags

  • #UEL
  • #MARAJA

Socials

Tahirovicthumb1920

Ask The Pro met Benjamin Tahirović | 'Van Rome naar Amsterdam ging makkelijk'

In Ask The Pro stellen de teams van de Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zesde aflevering is het de beurt aan Ajax O15. Zij komen alles te weten over Benjamin Tahirović. Hoe heeft hij zijn transfer van AS Roma naar Ajax ervaren? Wat heeft hem zo succesvol gemaakt en in waar heeft hij in Amsterdam al progressie in gemaakt? "Ik ben bij Ajax beter geworden aan de bal."

Tags

  • #AskThePro
  • #Tahirović

Socials