Top 10 Goals | Bertrand Traoré

Bertrand Traoré is terug bij Ajax. De oud-Ajacied speelde in het seizoen 2016/2017 bij de Amsterdammers en was onderdeel van de ploeg die de UEFA Europa League-finale haalde. In dat seizoen kwam hij tot dertien treffers in 39 duels. Dit zijn tien heerlijke treffers van de aanvaller uit Burkina Faso op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Traoretekent1920

Ajax contracteert Bertrand Traoré

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Bertrand Traoré over een terugkeer naar Amsterdam. De aanvaller stond het afgelopen halfjaar onder contract bij Villarreal CF en komt transfervrij naar Ajax. Traoré tekent in Amsterdam een contract voor twee seizoenen, tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Traoré

Socials

Traoredansje1920

Traoré is terug | Souplesse en sierlijkheid bij Ajax

Bertrand Traoré is terug in Amsterdam. De aanvaller keert terug op het nest waar hij in het seizoen 2016/2017 furore maakte met zijn verfijnde bewegingen, sierlijke dansjes en grote glimlach. De uit Burkina Faso afkomstige Ajacied komt transfervrij naar Ajax.

Tags

  • #Traoré

Socials

Preseasonfarioli1920

Farioli neemt deze Ajacieden mee op trainingskamp

Francesco Farioli heeft 31 Ajacieden meegenomen naar de Wageningse Berg. De recordkampioen van Nederland is van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli op trainingskamp in eigen land. Het trainingskamp dient als voorbereiding op seizoen 2024/2025. Die start donderdag 25 juli met een de UEFA Europa League-wedstrijd tegen FK Vojvodina.

Tags

  • #PreSeason

Socials