Top 10 Goals | Siem de Jong

Siem de Jong viert op 28 januari 2023 zijn 35e verjaardag. De oud-Ajacied werd vier keer op rij kampioen met de Amsterdammers en veroverde één KNVB Beker. Ter ere van zijn geboortedag hebben wij tien goals op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Siem Header 1280

Siem de Jong: voor altijd de man van de derde ster

Het is klaar voor Siem de Jong. De oud-Ajacied nam bij zijn huidige club, De Graafschap, afscheid als actief voetballer. De Jong speelde over twee periodes bij elkaar 277 wedstrijden in het Ajax-shirt. Zijn beslissende rol in de kampioenswedstrijd van 15 mei 2011 tegen FC Twente zal bij elke Ajacied in het geheugen gegrift staan.

Tags

  • #DeJong

Socials

Suarez Top 10 Goals 1280

Top 10 Goals | El Pistolero

El Pistolero, oftewel Luis Suarez, maakte tussen 2007 en 2011 furore in Amsterdam. De aanvaller van Ajax stal de Amsterdamse harten met belangrijke goals en zijn brede glimlach. Hij speelde ruim honderdvijftig wedstrijden in het wit-rood-wit en scoorde meer dan honderd keer. El Pistolero mag op 24 januari 2023 36 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren hebben we tien prachtige treffers uit zijn Ajax-periode uit het archief gehaald en een compilatie voor je gemaakt.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

THUMB QUIZ REMKO STEVEN YT

De Grote Remko vs Steven Quiz: 'Steven houdt wel een beetje van comfort'

Op het trainingskamp in Spanje hebben we Remko Pasveer en Steven Berghuis tegenover elkaar gezet om hun kennis te testen. Welke Ajacied weet het meest over de ander of over de club? "Daley Blind heeft ooit een quiz georganiseerd en toen waren wij gekoppeld. Die hebben we samen met afstand gewonnen. Daarna zijn we niet meer uitgenodigd."

Tags

  • #Pasveer
  • #Berghuis

Socials