Top 10 Goals | Sneijder viert veertigste verjaardag

Wesley Sneijder, een van de meest gelauwerde Nederlandse middenvelders viert zijn veertigste verjaardag. Gedurende zijn imposante loopbaan verzamelde hij een indrukwekkende hoeveelheid prijzen, zowel op club- als internationaal niveau. Hij begon zijn carrière bij Ajax, waar hij snel opviel als een cruciale speler en tweemaal landskampioen werd. Zijn vaardigheden brachten hem naar topclubs zoals Real Madrid, Inter en Galatasaray. Ter ere van deze mijlpaal presenteren we tien onvergetelijke goals van Sneijder in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Konadu Top 10 Goals Jeugd

Top 10 Goals | Parels van de jeugd

De jeugdspelers van Ajax scoorden het afgelopen seizoen op de Nederlandse velden talloze fraaie treffers. Een hakje, volley's, technische hoogstandjes, schoten van ver en een halve omhaal. Alles kwam voorbij en wij zetten de tien mooiste op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Arnoldmuhren1920

Top 10 Goals | Arnold Mühren

Arnold Mühren: de man die alles wist te winnen wat er te winnen viel op (Europees) clubniveau. Het meeste zilverwerk harkte hij met Ajax binnen; van Europa Cup 1 tot Wereldbeker voor clubteams. De Volendammer speelde in twee periodes in Amsterdam. Hij maakte in de jaren '70 onderdeel uit van het Gouden Ajax en keerde halverwege de jaren '80 terug naar Mokum. De oud-Ajacied mag 73 kaarsjes uitblazen. Daarom trakteren we je nu op tien goals van Mühren.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Schonegoal1920

Top 10 Goals | Recordhouder Lasse

Lasse Schöne is de eigenaar van een prachtig record: de oud-Ajacied is de buitenlander met de meeste wedstrijden in het wit-rood-wit. De middenvelder speelde bijna 300 wedstrijden in het shirt van Ajax. In zijn periode in Amsterdam won hij drie landstitels en reikte hij in 2019 met Ajax tot de halve finale van de UEFA Champions League. Vanwege zijn 38e verjaardag hebben we tien fraaie treffers op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials