Top 5 Goals | Super Sánchez

Davinson Sánchez, de Colombiaanse centrale verdediger, begon zijn Europese carrière bij Ajax na zijn overstap van Atlético Nacional. Hij ontwikkelde zich snel tot een onmisbare kracht in het elftal door zijn fysiek en defensieve kwaliteiten. In zijn eerste seizoen maakte hij indruk en werd hij uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar. In het shirt van de Amsterdammers maakte hij een aantal uitzonderlijke doelpunten. Voor zijn verjaardag hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

Tags

  • #Top5Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Top 10 Goals Fischer

Top 10 Goals | Fabuleuze treffers van Fischer

Viktor Fischer, de dynamische speler van Deense afkomst, viert zijn dertigste verjaardag. De buitenspeler groeide al snel uit tot een publiekslieveling in de Johan Cruijff ArenA dankzij zijn snelheid, techniek en scorend vermogen. Fischer had een patent op scoren in topduels. Hij vermaakte de Ajacieden met zijn flitsende acties vanaf beide flanken. Na vier jaar Ajax vertrok hij in 2016 naar Middlesbrough. Ter ere van zijn verjaardag hebben we tien fraaie goals van Fischer op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Top 10 Goals Sneijder

Top 10 Goals | Sneijder viert veertigste verjaardag

Wesley Sneijder, een van de meest gelauwerde Nederlandse middenvelders viert zijn veertigste verjaardag. Gedurende zijn imposante loopbaan verzamelde hij een indrukwekkende hoeveelheid prijzen, zowel op club- als internationaal niveau. Hij begon zijn carrière bij Ajax, waar hij snel opviel als een cruciale speler en tweemaal landskampioen werd. Zijn vaardigheden brachten hem naar topclubs zoals Real Madrid, Inter en Galatasaray. Ter ere van deze mijlpaal presenteren we tien onvergetelijke goals van Sneijder in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Konadu Top 10 Goals Jeugd

Top 10 Goals | Parels van de jeugd

De jeugdspelers van Ajax scoorden het afgelopen seizoen op de Nederlandse velden talloze fraaie treffers. Een hakje, volley's, technische hoogstandjes, schoten van ver en een halve omhaal. Alles kwam voorbij en wij zetten de tien mooiste op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials