Train in de kerstvakantie als een Ajax-speler!

1420X799
1420X799

Voor kinderen tussen de zes en zestien jaar houdt Ajax Camps & Clinics in de kerstvakantie een geweldige clinic op sportcomplex de Toekomst. Daarin train je één dag zoals Antony, Ryan Gravenberch of Daley Blind ook doen.

Tags

  • #Camps&Clinics

Socials

Deze Ajax Clinics zijn van maandag 27 t/m vrijdag 31 december 2021 en geschikt voor zowel jongens als meisjes en veldspelers als keepers.

Trainen bij Ajax
Onder leiding van Ajax Camps & Clinics-trainers wordt er getraind op onder andere passen/trappen, passeertechnieken en partijspelen. De clinics zijn geschikt voor voetballers van alle niveaus. Ook zijn er speciale clinics voor keepers.

Een Ajax Clinic in de kerstvakantie kost 99 euro. Naast de genoemde trainingen en presentatie horen ook een Ajax Camps & Clinics bidon, lunch, een certificaat na afloop en eenmalig 20% korting bij de Ajax Fanshop.

Coronavirus
De Ajax Clinics vinden uiteraard plaats met inachtneming van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. De deelnemers die zijn ingeschreven voor de Ajax Clinics worden hiervan op de hoogte gehouden per mail. 

Aanmelden kan hier!

Tags

  • #Camps&Clinics

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonykijkt1280

Verslag | Ajax maakt in kort tijdsbestek het verschil tegen Willem II

Ajax heeft donderdagavond in tien minuten tijd het verschil gemaakt tegen Willem II. Tussen de vijftiende en 23e minuut liep de koploper van de Eredivisie van 0-0 uit naar 3-0. In de tweede helft breidde de ploeg van Erik ten Hag met speels gemak de score uit naar 5-0.

Tags

  • #AJAWIL

Socials