Traoré: 'Ik heb enorm veel berichten gehad'

Lassina Traoré maakte zaterdag vijf treffers en gaf drie assists in het duel tegen VVV-Venlo. De spits uit Burkina Faso was daarmee de gevierde man in de historische overwinning. Een dag later is de lach nog niet van zijn gezicht verdwenen.

Tags

  • #VVVAJA

Socials

"Dit gaf een geweldig gevoel, het was een mooie wedstrijd gisteren", glundert de spits, die na de wedstrijd werd overspoeld met berichten.

"Mooi dat iedereen blij voor me was. Mijn moeder was de eerste die wat stuurde. Die beantwoordde ik meteen. Ze was blij dat ik speeltijd kreeg en na de wedstrijd was ze heel trots op mijn prestatie."

Zijn mooiste goal van de middag vond Traoré zelf de 0-13. "De laatste was het mooist. De loopactie en de assist; dat was een geweldige aanval."

Andere wedstrijd
Het resultaat doet het vertrouwen van de ploeg goed. "We scoorden niet tegen Liverpool, maar we hebben gister laten zien dat we dat wel kunnen", zegt Traoré. "Maar tegen Liverpool is het een andere wedstrijd en we moeten vooral met onze beide benen op de grond blijven staan. Het verandert niets."

Tags

  • #VVVAJA

Socials