TUI City of Memories

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad. Het draait dan voornamelijk om de wedstrijd en het stadion, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van zo’n City of Memories laten zien.

Tags

  • #TUI

Socials

Samen met Ronald de Boer blikken we terug op de bijzondere dag in 1995, waar we voor de 4e keer de Champions League wonnen.

Win een stedentrip voor 2 personen
Jij kunt een stedentrip voor twee winnen t.w.v. 1000,- naar een City of Memories, een prachtige stad met misschien wel een nog mooiere Ajax-herinnering. Bijvoorbeeld de stad waar Patrick Kluivert in 1995 Ajax naar de Champions League-titel punterde.

Memory game
Speel de memory game en maak kans om een stedentrip pakketreis (inclusief verblijf en vlucht of trein) voor twee personen te winnen, naar deze City of Memories. Bovendien krijg je als deelnemer €50,- korting per boeking van een stedentrip via onze partner TUI. Speel hier de memory game.

Gerelateerde artikelen

Awaydays 1280

Liverpool-uit | Geweldige Ajax-support op Anfield

Ajax speelde dinsdagavond in de UEFA Champions League op Anfield tegen Liverpool. Ondanks de late nederlaag leverde de avond in Engeland prachtige beelden op van de meegereisde supporters uit Amsterdam.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials

Ajax1280

On This Day l Memorabele thuiszege op AC Milan

Het UEFA Champions League-seizoen 1994/1995 zal voor altijd beklijven vanwege de winst in de finale tegen AC Milan. De Aiacieden kwamen de Italiaanse opponent die jaargang ook al tegen in de groepsfase. Op 14 september 1994 won Ajax zijn allereerste wedstrijd ooit in de Champions League met 2-0 van Milan door goals van Ronald de Boer en Jari Litmanen.

Tags

  • #OnThisDay
  • #UCL

Socials