Uitlooptraining onder leiding van Heitinga: trainer zondag op de bank bij Excelsior-uit

De uitlooptraining van Ajax stond vrijdag onder leiding van John Heitinga. De 39-jarige oefenmeester zit tevens zondag op de bank als eindverantwoordelijke bij het Eredivisie-duel met Excelsior.

Tags

  • #Heitinga

Socials

Heitinga verving vrijdagmiddag Alfred Schreuder. De vijftigarige Barnevelder werd na de wedstrijd tegen FC Volendam op non-actief gesteld.

Tijdens het duel van Jong Ajax vrijdagavond tegen Helmond Sport heeft Michel Kreek de leiding.

Gerelateerde artikelen

Schreuder 1280

Ajax stelt Schreuder op non-actief

Ajax heeft Alfred Schreuder per direct op non-actief gesteld. Het contract van de trainer had een looptijd tot en met 30 juni 2024, maar wordt nu per direct ontbonden. Het vele puntverlies en het gebrek aan ontwikkeling van het team zijn de hoofdoorzaken van dit besluit. De clubleiding heeft geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking. Ook de samenwerking met assistent-trainer Matthias Kaltenbach wordt beëindigd.

Tags

  • #Schreuder

Socials

Oostrom 1280

Oostrom fluit uitduel met Excelsior

Ingmar Oostrom is door de KNVB aangesteld als de scheidsrechter voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Hij wordt zondag in Rotterdam bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Patrick Inia.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Highlights Ajavol 880

Samenvatting Ajax – FC Volendam

Ook de tweede thuiswedstrijd van Ajax in het nieuwe kalenderjaar heeft geen overwinning opgeleverd. Na het gelijkspel tegen FC Twente (0-0) kwam een remise ook op het scorebord tegen FC Volendam: 1-1. De Ajacieden kwamen in de tweede helft op achterstand, maar tien minuten voor tijd maakte Mohammed Kudus gelijk.

Tags

  • #AJAVOL

Socials