Van Boekel fluit ontmoeting in Zwolle

Vanboekel
Vanboekel

Pol van Boekel is zondag de scheidsrechter bij het uitduel van Ajax met PEC Zwolle. De leidsman wordt daarbij geassisteerd door Dave Goossens en Michael Ossewijer.

Tags

  • #PECAJA

Socials

De VAR in Zwolle is Serdar Gözübüyük. Van Boekel leidde dit seizoen drie andere Eredivisie-wedstrijden van Ajax: in de uitduels met Vitesse en FC Twente én het treffen met PEC Zwolle in Amsterdam was hij de arbiter.

Dat treffen met PEC Zwolle in de Johan Cruijff ArenA eindigde overigens in een 4-0-overwinning voor Ajax. De Overijsselse tegenstander staat dertiende in de competitie en presenteerde vrijdag met Art Langeler een nieuwe coach. 

Tags

  • #PECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Radio Thuis 1280

Luister Ajax - FC Volendam via Ajax Radio

Ajax speelt donderdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen FC Volendam. Kun jij het duel niet kijken op tv? Via Ajax Radio hoef je geen seconde te missen van dit duel. Onze commentatoren brengen de wedstrijd overal ter wereld, waar je ook bent: thuis of onderweg.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Sonck

Tien van Toen | PEC Zwolle - Ajax

Een vlammende Wesley Sneijder, twee identieke goals van Jesper Olsen én Johan Cruijff die het op zijn oude dag nog niet verleerd is. Dat en meer zie je in de Tien van Toen van PEC Zwolle - Ajax.

Tags

  • #PECAJA

Socials