Van der Eijk scheidsrechter bij Ajax - Excelsior

Van Der Eijk 1920
Van Der Eijk 1920

Sander van der Eijk fluit de midweekse thuiswedstrijd tegen Excelsior. Het competitieduel met de Rotterdammers wordt woensdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA afgetrapt.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

Van der Eijk wordt in Amsterdam geassisteerd door Rens Bluemink en Stefan de Groot. Nick Smit is de vierde official en Jannick van der Laan is de VAR van dienst.

De 32-jarige arbiter floot dit seizoen al drie keer eerder een duel van de Amsterdammers. Zo floot hij de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) en de thuiswedstijden tegen sc Heerenveen (4-1) en FC Utrecht (2-0).

Gerelateerde artikelen

Swart All Stars

Livestream | BIF All Stars - Ajax Legends

De Ajax Legends speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen de BIF All Stars. Het duel in het Olympisch Stadion was exclusief in Nederland live te zien via bovenstaande player.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Legends 1920

Mooi weerzien bij duel tussen Ajax Legends en BIF All Stars

In het Olympisch Stadion vond zaterdagavond een prachtig evenement plaats. De Ajax Legends speelden The Ultimate Match To Unite tegen de BIF All Stars. Het was een avond waarop talloze grootheden van weleer in actie kwamen en vereniging en verbinding centraal stonden.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials