Vier Ajacieden opgeroepen voor het Nederlands elftal

NL Header 1420
NL Header 1420

Jurriën Timber, Daley Blind, Steven Berghuis en Davy Klaassen zijn door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt in juni vier wedstrijden in de UEFA Nations League.

Tags

  • #Interlands

Socials

De Ajacieden moeten zich maandag melden in Zeist. Hier start vervolgens de voorbereiding op de vier wedstrijden in de Nations League. Het Nederlands elftal speelt twee keer uit en twee keer thuis. Op 3 juni gaat de ploeg van bondscoach Van Gaal op bezoek bij België, vijf dagen later speelt Oranje in en tegen Wales.

De interlandperiode van juni wordt op 11 en 14 juni afgesloten met thuiswedstrijden tegen Polen en Wales.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

All Goals II 880

All The Goals | Ajax in seizoen 2021/2022

Dit zijn alle doelpunten die Ajax heeft gemaakt in het seizoen 2021/2022. Van de eerste van Sébastien Haller tegen NEC in speelronde één tot en met de allerlaatste van Edson Álvarez op bezoek bij Vitesse.

Tags

  • #AllTheGoals

Socials

Toeschouwers V 880

Aftermovie | Zo zag de trip van Ajax naar Curaçao eruit

Ajax sloot het seizoen 2021/2022 afgelopen week af op Curaçao. De Ajacieden werden warm ontvangen door de eilandbewoners. De selectie en staf kwamen niet alleen maar om te ontspannen in het Caribische gebied. Ze gaven onder meer een clinic, bezochten het Ronald McDonald Huis en er werd een nieuw partnership afgesloten. Afsluitend werd een oefenwedstrijd gespeeld.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials

Curaçaoclinic1280

Klaassen en Berghuis geven voetbaltraining op Curaçao: 'Beetje speels maken'

Tijdens de trip op Curaçao gaf een deel van de selectie voetbaltraining aan kinderen. Onder meer Davy Klaassen en Steven Berghuis namen de tijd om een aantal oefeningen uit te stippelen voor de kinderen. Dat resulteerde in een gezellig ochtendje sporten, waarbij de spelers gelijk konden testen of trainer worden iets voor hen is.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials